Nieuw

CNN’s kijkcijfersramp: explosieve kijkersdaling 23% – jaar na jaar

CNN werd vorige week opnieuw in verlegenheid gebracht door een rating, waarin opnieuw een aanzienlijk aantal kijkers verloren ging in vergelijking met dezelfde week vorig jaar.

AdWeek meldt dat CNN in de week van 13-19 augustus een daling van 23 procent heeft ervaren in het totale kijkcijfer tijdens de primetime in vergelijking met dezelfde week in 2017. Overdag was er opnieuw een daling van de ratings met 24 procent ten opzichte van vorig jaar, schrijft Breitbart.

MSNBC ondervond slechts een daling van 8 procent in primetime en 5 procent overdag sinds vorig jaar. Fox News Channel verhoogde zijn kijkcijfer echter met 4 procent.

De daling van de kijkcijfer van CNN is niet verwonderlijk, gezien de vaak hysterische verslaggeving over het Trump Witte Huis door het netwerk.

Alleen al deze week viel de anti-Trump CNN presentatrice Ana Navarro de de First Lady  Melania Trump aan, ‘grappend’ dat zij “aan zuurstoftekort in de hersenen leed”.

CNN is ook sterk afhankelijk van de ‘food fight’-formule, waarbij panelleden die het niet met elkaar eens zijn op een platform worden gebracht om met elkaar te redetwisten.

Het netwerk houdt een handvol pro-Trump-bijdragers achter de hand om hen tijdens live-uitzendingen uit te nodigen om met anti-Trump commentators te debatteren. Dit levert vaak bizarre momenten op – afgelopen weekend viel CNN-analist Phil Mudd uit de lucht nadat pro-Trump-bijdrager Paris Dennard opmerkte dat personen met veiligheidsmachtigingen deze machtiging in de privésector kunnen gebruiken om zichzelf te verrijken.

“We zijn klaar. We zijn klaar. We stappen eruit!”, snauwde Mudd.

Het netwerk is het afgelopen jaar betrokken geweest bij direct activisme, waarbij sommige CNN-verslaggevers openlijk probeerden om de Infowars van Alex Jones te verbannen van social media-platforms.

CNN werd vorig jaar ook breed bekritiseerd na het opsporen en dreigen om de identiteit van de auteur van een humoristische, bewerkte gif van President Trump die een CNN-logo tackelt in de publiciteit te brengen.

Ten slotte bereikte het netwerk een nieuw dieptepunt toen sommige commentatoren van het netwerk extreemlinks politiek geweld verdedigden en bagatelliseerden. Vooral Chris Cuomo die het geweld van Antifa tegen de ‘bigots’ heeft verdedigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on CNN’s kijkcijfersramp: explosieve kijkersdaling 23% – jaar na jaar

 1. 👍🏻👋🏻

  Like

 2. Ik trap CNN en nog een paar anderen al jaren lang an publiek de grond in fik ze af tot op de veters met hun eigen duidelijke fake nieuws uitzendingen .
  En ziedaar op de lange duur alle beetjes helpen hoe hard ze ons ook censureren .
  Heerlijk ffe koffie pakken 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=hV3PuSnSbzo&t

  Liked by 1 persoon

 3. Zou mooi zijn als bij de NPO ook gebeurd,
  Opstook programma’s Zoals Jinek en DWDD met hun veel te veel verdienende Opstook programma,s waar alleen een Linkse mening verkondigt mag worden anders worden zij kwaad of beledigt mogen stoppen met altijd de zelfde Linkse figuren.

  Liked by 1 persoon

 4. Het ziet er naar uit dat Trump ongeschonden uit de situatie met Cohen gaat komen, al helemaal uit de collusion hoax en straks wint hij waarschijnlijk de midterms. Als dat gebeurd is hoeveel kruit heeft cnn dan nog over? Vrees dat ze dan al hun kruit verschoten hebben en wat gaan ze dan doen? Begrijp goed dat de aanstaande maanden ongelofelijk belangrijk zijn voor de toekomst van het vrije westen, als het aan cnn en de globalisten ligt is dat verleden tijd en gelukkig gaan steeds meer mensen dat inzien.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s