Nieuw

Belgische politie gooit de handdoek in de ring – stopt oppakken overlastmigranten: “95 tot 99 procent wordt toch vrijgelaten”

Bron: Wikimedia

Lokale politiediensten in West-België hebben van de autoriteiten te horen gekregen dat ze migranten uit de derde wereld die naar Groot-Brittannië willen reizen moeten doorlaten, omdat de pogingen de massale toestroom van illegale immigranten te stoppen het basispolitiewerk in gevaar brengt.

Pogingen om migranten op doorreis op te sporen en te onderscheppen hebben politieagenten in Kruibeke erg druk beziggehouden sinds de Vlaamse stad een belangrijke ‘knooppunt’ werd voor migranten die Groot-Brittannië willen bereiken nadat de Calais “Jungle” was ontmanteld, aldus politiechef Wim Pieteraerens.

Na overleg met de burgemeester zullen politieagenten in Kruibeke zich niet langer proactief inzetten om illegale immigratie een halt toe te roepen, vertelde Pieteraerens de lokale media, en verklaarden dat migranten op doorreis een te groot deel van de capaciteit van de politiemacht in beslag nemen.

Bovendien voegde het hoofd van de politie eraan toe dat de inspanningen van de agenten weinig effect leken te hebben en stelde dat “95 tot 99 procent van de personen die we arresteren, daarvoor net door de Dienst Vreemdelingenzaken zijn vrijgelaten met een bevel om het gebied te verlaten, wat betekent dat we bijna elke dag met dezelfde mensen worden geconfronteerd”.

De Belgische  minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, Jan Jambon, zei terwijl hij de frustratie van autoriteiten in Kruibeke begrijpt, zijn de proactieve pogingen om migranten in doorreis op te sporen en te onderscheppen belangrijk in de strijd tegen mensensmokkel, hij verklaarde: “Smokkelbendes zullen gedwongen worden hun bedrijf op verschillende manieren te verplaatsen als ze het gevoel hebben dat de politie achter hun broek zit”.

In een commentaar op het nieuws zei het Brotse conservatieve parlementslid voor Kettering, Philip Hollobone: “Het Britse publiek heeft er genoeg van dat de politie en de immigratieautoriteiten van de EU illegale immigranten doorlaten om naar Groot-Brittannië te blijven reizen”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/22/belgian-police-allow-migrants-uk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Belgische politie gooit de handdoek in de ring – stopt oppakken overlastmigranten: “95 tot 99 procent wordt toch vrijgelaten”

 1. geweldig toch heee. die Europeese samenwerking, whahahaahaha, laat maar klappen dat gekkenhuis, de grieken hebben de stad Athene leeggeruimd, moet zeggen heerlijk weer z.g.a. alleen blanke gezichten , de verkopende negers op de stranden aan banden gelegd, en ik heb een donderbruin vermoeden , dat ze ze naar het noorden hebben weggegracht, veel plezier nog, ermee, whahaha p.s ik heb geen idee hoe ze de eilanden leeg gaan maken ??? het laatste , enige bestaansrecht waar ze nu nog van leven hier is tourisme , dus ze moeten wel. de rest is door hun TROYKA EU IMF ECB vrienden afhandig gemaakt voor “”” DE BEKENDE eu habbekrats “” dus ze gaan jullie ook niets , noppes, nada rien , terug betalen dus U KRIJGT “”TIEPOTA ” whahahahaa

  Like

 2. Geldt in België geen identificatieplicht?
  Zou aardig wat aan boetes op kunnen leveren.

  Like

 3. templars2017 // augustus 23, 2018 om 11:12 //

  Het probleem hier is veel groter dan wordt gezegd, het is niet alleen Kruibeke dat er last van heeft ,je moet eens langs de kustlijn gaan ,ze zitten overal ,echter er wordt nergens geen woord over gerept ,de bewoners weten het ,de politie weet het ,maar het is van moeten zwijgen, durf je een verkeerd woord gebruiken dan wordt je aangemaand niet racistisch te zijn ,het is erg gesteld hier …….

  Like

 4. @Tony ja er geldt een identificatieplicht maar als ze niet staande worden gehouden kunnen ze ook niet beboet worden. Angsthazen zijn het. Waarom wordt het leger er niet op afgestuurd?

  Like

 5. christ Kanters // augustus 24, 2018 om 09:48 //

  Nog even dan is het woord racist een Geuzennaam , Beter een racist als een landverrader , al sturen de regeringen er op aan , met klik lijnen , en meld alles anoniem ,en het voorrang verlenen , op de veroveraars van woningen, en de eigen bevolking naar de voedselbank .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s