Nieuw

Bedelaars in Zweden waren slaven van zigeunermaffia

Drie verdachte mensenhandelaars worden ervan beschuldigd bedelaars als slaven te houden om politiek correcte Zweden tot geld geven aan te zetten. De rechtszaak is slechts een van de vele rechtszaken die uiteindelijk de leugens van het Zweedse regime over het mensvernederende sociale fenomeen hebben vernietigd.

Drie Bulgaarse buitenlanders, die geen etnische Bulgaren zijn, worden vervolgd voor mensenhandel nadat ze jarenlang landgenoten hebben misbruikt om te bedelen. De bedelaars komen uit Bulgarije en werden op verschillende campings en in zogeheten “boskampen” in Hälsingland als slaven gehouden schrijft Fjällsjö Nyheter.

– De mensen werden gedwongen al hun geld af te geven. Zij moesten 12 uur per dag werken, zes tot zeven dagen per week, zegt officier van justitie Martin Bresman.

– De verdachten hebben zich gewend tot daklozen in Bulgarije en mensen die onder moeilijke omstandigheden leven. Ze waren lijfeigenen en in de handen van de verdachten, zegt Martin Bresman.

De telefoons van de verdachten zijn lange tijd afgeluisterd en uit gesprekken is gebleken dat de mannen de bedel-slaven kochten voor 2.000 SEK (190 euro). Het bedrijf is zeer winstgevend geweest, omdat lichtzinnige volgelingen van het socialistische regime miljoenen kronen hebben gedoneerd aan de criminele mensenhandelaren, wat samen met vergelijkbare gevallen heeft geleid tot een sterke toename van de mensenhandel in Bulgarije.

De mensensmokkelaars hebben veel hulp gekregen van de journalisten van het land, die jarenlang hun naïeve lezers hebben voorgelogen en hen voor de gek hebben gehouden door te beweren dat het bedelen geen verband heeft met de georganiseerde misdaad.

Een van de meest beruchte nepnieuws-artikelen over het onderwerp was Metro’s artikel “Nee, bedelaars worden niet beheert door criminele liga’s”, een deel van de nepnieuws-campagne “Viraal-onderzoeker”, die is gericht op het beïnvloeden van de Zweedse parlementsverkiezingen.

“De waarschijnlijkheid van georganiseerde misdaad en dat wij allen dit niet zouden zien is bijna onbestaand,” zei de “expert” van de roodgroene-regering Michael Anefur in het nepnieuwsartikel van Metro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Bedelaars in Zweden waren slaven van zigeunermaffia

 1. Het is een verwerpelijke praktijk ,mensonterend is te zacht uitgedrukt .
  Maar de rol van de media in deze is zo niet nog verfoeilijker ,het is verschrikkelijk hoe ze de berichtgeving de nek hebben omgewrongen om politiek correct te blijven ,terwijl de wetenschap van de praktijk hen in de ogen staarde.
  Ontkennen was blijkbaar eenvoudiger dan objectief te blijven de waarheid zijn beloop te laten.
  In feite zijn de journalisten die half werk hebben geleverd even schuldig als de slavenhouders zelf,hadden zij degelijk en etisch verantwoord hun job gedaan dan was die ellende allang boven komen drijven.

  Like

 2. Reality bites, maar de Zweden blijven in de ontkenning. Hoe naief en dom kan je als volk zijn.

  Like

 3. Daarom geef ik ook niets meer. Laatst in Tirana zat de moeder fris en monter op de bank te roken terwijl haar kinderen aan het bedelen waren. Heel smoezelig natuurlijk logisch en dan dat zieligkijken wordt ze met de paplepel ingegoten. Opvallend wel dat ze dit doen in de betere buurten waar ook toeristen komen maar in hun moslimwijken heb ik ze ze niet gezien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s