Nieuw

Zweedse linkse premier Löfven: “We geven niet op” – gaat “alle EU-landen” dwingen om immigranten op te nemen

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

Premier Stefan Löfven (Sociaal Democraten) zal niet capituleren wat betreft de verdeling van immigranten over de EU-lidstaten. Dit verklaarde hij tijdens een interview met de staatszender SVT. Iedereen moet “zijn verantwoordelijkheid nemen”, stelt de socialistische minister-president.

– De EU-lidstaten zijn het nog niet eens geworden over een gemeenschappelijke verdeling van asielzoekers uit de derde wereld. Dat is het geval, legde Stefan Löfven uit toen hij dinsdagavond in SVT werd ondervraagd.

Landen als Polen en Hongarije willen geen moslimmigranten opvangen. Maar Löfven pleit er echter nog steeds voor dat immigranten proportioneel over de verschillende lidstaten moeten worden verdeeld.

-De landen die weigeren zullen daartoe “gedwongen” worden, zei hij zelfs.

En Stefan Löfven zal niet capituleren in deze kwestie.

– Ja, de kwestie van de verdeling is een groot probleem. Dat gaat echt traag. Maar we zijn niet van plan om op te geven en er zijn veel meer landen die vinden dat het redelijk is dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, verklaarde Löfven.

Dat Zweden in praktijk duizenden asielzoekers meer opvangt dan de bovengrens die door de regering als redelijk is vastgesteld, komt omdat Zweden “opkomt voor asielrechten” en dat degenen die hier nog steeds weten te komen het “recht hebben om asiel aan te vragen”, legde Löfven uit. Het “aandeel” van Zweden is dit jaar vastgesteld op 14.000 asielzoekers, maar zal dit jaar naar verwachting 23.000 bedragen. En dat moet zo zijn, volgens de minister-president.

– Dit betekent dat de persoon die hier komt asiel mag aanvragen. Het is een internationaal recht en we wijken voor geen millimeter.

Tegelijkertijd wil Stefan Löfven doorgaan met zijn zogenaamd restrictief immigratiebeleid voor Zweden, inclusief beperkingen van het recht op gezinshereniging.

– Daarom moet de hele EU haar verantwoordelijkheid nemen, wees hij er nogmaals op.

Volgens Löfven is het op dit moment “niet houdbaar” om terug te keren naar de  “genereuze immigratie” die Zweden eerder had.

Bron:

http://www.friatider.se/l-fven-vi-ger-oss-inte-ska-f-alla-eu-l-nder-att-ta-emot-invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Zweedse linkse premier Löfven: “We geven niet op” – gaat “alle EU-landen” dwingen om immigranten op te nemen

 1. Wat is dit voor een mongool????

  Like

 2. Deze mongool is een imbeciel!!

  Like

 3. Zijn bezoek aan de Bilderberg conferentie van 2013 zit nog diep in diens endeldarm. Daar lag zijn opdracht klaar.

  Like

 4. Stefan Löfven, flikker nou eens op man met dat politiek correct gedoe. Meent zo’n man nou serieus wat hij zegt? Dan ben je toch gewoon compleet gestoord? En zo iemand is dan de baas van een land. Manmanman.

  Like

 5. F1802
  Deze man heeft geen mening en is slechts een pratend hoofd in opdracht van wat Daniel zegt, Alexander Penthouse is daar ook een mooi voorbeeld van.

  Like

 6. Onze verantwoordelijkheid nemen? Voor wat? Dat heel Europa naar de knoppen gaat door een stelletje idioten die zelf geen flauw benul hebben waar ze over praten en die geen vluchteling van een economische migrant en van een cultuurverrijker kunnen onderscheiden. Flikker toch op, de oorlogen in Syrië, Eritrea en Somalië zin bijna afgelopen en zowel de koning van Marokko als Erdogan willen hun eigen misfits weer terug. Dus waar heeft de man het over? De omgekeerde richting is inmiddels ingeslagen dus Lófven, haak aan of haak af en ga lekker bloemen verkopen op de markt als je de ontwikkelingen niet kunt bijhouden.

  Liked by 1 persoon

 7. Dick.
  “Pratend hoofd.” noem je die man.
  ’n Pokdalige kop vol kraters.
  ’n Kop met ’n scheve neus en ’n linkeroog dat naar rechts loert.
  ’n Heel eng dun mondje dat uitsluitend criminele, asociale waanzin uitbraakt.
  Hoe konden die Zweden zo’n misbaksel als hun leider kiezen?
  Nee, geef mij dan Rutte maar, die is net zo slecht, maar die lacht tenminste altijd.

  Dat doet veel.

  Like

 8. johanna janssen // augustus 22, 2018 om 18:32 //

  Ach ja je moet toch wat als je er al zo mismaakt uitziet. Het is ook al in zijn brein geslagen . Dus ophoepelen met je onzinnige gekakel. Het ongekozen gepeupel in brussel vaardigt aan de lopende band maar wetten en wetjes uit
  naar eigen goeddunken. Waarom accepteren wij dat in hemelsnaam. Laten wij deze criminelen negeren en onze eigen gezonde wetten weer doen gelden.Als wij niet terug vechten, dan zal binnen niet al te lange tijd veel van onze hoofden ”missing” zijn, for sure. Heb er al een voorproefje van meegemaakt.

  Like

 9. christ Kanters // augustus 22, 2018 om 21:06 //

  Schapen hebben ook niks in te brengen als ze halal geslacht worden WAAROM hij dan wel ?????

  Like

 10. Zo verliest “links” overal zijn achterban, ergo: rustig laten doen.

  Like

 11. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 00:27 //

  Braakbal.

  Like

 12. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 06:03 //

  Zultkop.

  Like

 13. christ Kanters // augustus 23, 2018 om 10:53 //

  Als je even naar die foto kijkt , dan is het echt zo , sommige landen worden geregeerd door idioten . maar WIE stemt daar op ?????

  Like

 14. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 11:14 //

  Dat jij Zweden vergiftigd met dat gajes wil niet zeggen dat jij dat ook beslist over de rest van Europa. Plus betaald zelf de kosten van die monsters en verhaal dat niet op de autochtone bevolking imbeciel

  Like

 15. HEAR, HEAR Reinier Vangie!!

  Like

 16. Lelijke trol. je eigen land is al verziekt door dat gajes, dus neem ze zelf lekker in je klote land op, want dat is toch al naar zijn gallemiesen geholpen door r=trollen zoals jij

  Like

 17. antiislamnu // augustus 24, 2018 om 00:13 //

  Like

 18. Ik heb nog nooit op een uiterlijk gestemd. Alleen maar op de inhoud van de/een partij waar ik achter moet kunnen staan dus daarom zou hij, als ik Zweed zou zijn, nooit mijn stem krijgen.

  Like

 19. En wat is het volgende dat hij gaat roepen, dat Azië te geel en Afrika te zwart is en dus fascisten zijn?

  Like

 20. Die zakkenwasser heeft het prachtige Zweden naar de ,,Klote,, geholpen en denk dat die andere landen mee doen,Opruimen en naast de vuilnisbak bij het grofvuil.

  Like

 21. Zo die ,,Schele,, is uitgeschakeld,nu Rutte nog die Anus likker en die voormalige Timmerman(s) Uit Limburg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s