Nieuw

Twee Afrikanen verkrachten op brute wijze Duitse vrouw in vluchtelingenhuis

Een Duitse vrouw werd verkracht in een vluchtelingenhuis. De misdaad, die nog maar net bekend is gemaakt, heeft vorige week plaatsgevonden. Volgens het politierapport vielen een 17- en 20-jarige Afrikaan de 35-jarige vrouw in hun onderkomen in Grevenbroich aan.

Naar verluidt kennen de “vluchtelingen” sinds 15 juli de Düsseldorfse inwoonster. Blijkbaar lokten ze haar onder een voorwendsel naar hun huisvesting en verkrachtten haar daar op wrede wijze. De vrouw vluchtte daarna naar een spoorbaan en verwittigde het treinpersoneel.

De gealarmeerde politie kon de Afrikanen snel arresteren. Naar verluidt komen ze uit Guinee. Het is onzeker of hun leeftijd juist is. De politie heeft afgelopen dinsdag gerapporteerd dat ze sinds 17 augustus voor de misdaad  in arrest zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Twee Afrikanen verkrachten op brute wijze Duitse vrouw in vluchtelingenhuis

 1. De huppelkutjes van ”welcome refugees” in een andere opzet !

  Like

 2. Merkel kijkt gewoon de andere kant op ,als haar loverboys een ander Duits vrouwtje te grazen nemen ,ze heeft opdracht gegeven om alles uit het nieuws te houden ,die voor het gerecht komen zijn de mensen die dit naar buiten hebben gebracht .

  Like

 3. Vorige week….dan vandaag…dan morgen…dan volgende week weer een groepsverkrachting……het houdt nooit meer op omdat ze toegang krijgen tot Europa met alle nodige…. gratis….!

  Like

 4. Jack vanderVeen // augustus 22, 2018 om 20:04 //

  Je kan het die zwarten ook niet kwalijk nemen. In Afrika geleefd als honden en hier zetten zij dat gewoon voort.
  In hun cultuur is dit gedrag heel normaal om een loslopend female figuur te verkrachten. En met meerderen, juist om de bevruchtingsgarantie te laten toenemen.

  Like

 5. Jack, honden zijn nuttig en hebben overt het algemeen een bloedhekel aan kaffers

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s