Nieuw

Turkse moslims dwongen twee minderjarige Nederlandse meisjes, 13 en 14, om meermaals verkracht te worden (prostitutie) – Komen weg met een paar maanden cel

Twee Baarnse meisjes van 13 en 14 jaar oud zijn misbruikt meldt RTV-Utrecht en tot prostitutie gedwongen.

Dat houdt in dat ze meermaals tot onvrijwillige seks gedwongen zijn. Volgens mij heet dat verkrachting. Van minderjarigen in dit geval. En als ze de prostitutie ingeduwd worden houdt dat in dat ze meermaals verkracht worden.


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa


Volgens RTV-Utrecht is Menderes C. degen die de meisjes ophaalt in Baarn en naar Amsterdam brengt om ze daar te laten misbruiken. De meisjes worden via WhatsApp verteld seks te hebben met verschillende mannen. En ze krijgen te horen dat ze ‘500 euro krijgen als ze doen wat ze moeten doen’ blijkt als de telefoons van de verdachten uitgelezen worden.

De tweede verdachte Ercan D. laat zich bijstaan door een Turkse tolk, wat duidelijk maakt uit welke hoek deze seksjihad op blanke minderjarige Nederlandse meisjes komt. We hadden in Nederland al eerder het beest Saban, maar het gaat gewoon door.

Turkse verkrachters van Nederlandse meisjes komen weg met een straf van een paar maanden.


Politie laat moslims Nederlandse vrouwen verkrachten


Ercan D. wordt dan weer wel vervolgd voor het in bezit hebben van schokkende dierenpornofilmpjes op zijn telefoon, volgens RTV-Utrecht. Nou, dat is al vast iets …

Misschien dat we dit bord eens moeten vervangen voor; ‘Welkom in Utrecht, of Amsterdam’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Turkse moslims dwongen twee minderjarige Nederlandse meisjes, 13 en 14, om meermaals verkracht te worden (prostitutie) – Komen weg met een paar maanden cel

 1. 15 gets you 20 zeggen ze in de states, en dat is vrijwillege seks

  Liked by 1 persoon

 2. Met deze aanpak groeit de haat tegen dat volk met het uur ,justitie en het om zijn slappe lullen ,tuig moet je keihard aanpakken ,denken rechters nou echt dat dit vullis ooit gaat werken ,in Amerika gaan ze voor jaren de bak in en zijn het buitenlanders, na vrijlating gelijk het land uit .

  Like

 3. polderboy // augustus 22, 2018 om 08:00 //

  Ik lees op geenstijl over die arme kinderen:
  “De slachtoffers zijn ‘zwakbegaafd’…Ze werden eerst verliefd gemaakt…Met vuurwapens en chantagefilmjes werden ze onder de duim gehouden…”
  https://www.geenstijl.nl/5143483/loverboys-prostitueren-instellingsmeisjes/

  De volwassen Turkse daders schijnen “liefdesjongens” (loverboys) genoemd te worden,
  Restafval lijkt me een juistere benaming voor dat gedegenereerde varkensvoer uit Turkije.

  Like

 4. Privacy wetgeving is een pilaar van bescherming….voor daders ! De privacywetgeving zorgt ervoor dat de overheid alle beslissigen ken nemen om er daarna geen enkele verantwoording voor af te hoeven leggen.

  In sommige landen werden dit soort lui op een veldje gecorrigeerd en daarna als varkensvoer vermalen. En dat is wat standaard moet zijn met mislims die respectloos omgaan met hun gastland…..we zien ze liever terug als chappie of frolic….

  Like

 5. trebor2110 // augustus 22, 2018 om 13:32 //

  en hoe Nederlands waren de meisjes ??

  Like

 6. En wat maken de ouders daartegen, natuurlijk niks. Wat zal het over tien jaar met je kinderen leuk worden in islamitisch Nederland .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s