Nieuw

Turkey to receive Russian S-400 missiles in 2019

Russia’s sophisticated S-400 anti-ballistic missile defense systems will be delivered to Turkey in 2019, state arms exporter Rosoboronexport has announced, amid the latter’s feud with NATO allies over the deployment of these multibillion non-NATO systems on its soils, which have raised concern over the security of allied weaponry and radar systems.

S-400 to Turkey. The contract is implemented within the agreed time limits. In 2019 we will start implementing the contract,” Alexander Mikheev, the CEO of the Rosoboronexport was quoted as saying by Russian Interfax agency on Aug 21.

Hurriyet >>

Reikwijdte van de S-400 wordt duidelijk weergegeven op deze afbeelding over de S-400 die in Syrië opgesteld staan:

Maar belangrijker is dat Turkije NAVO-technologie deelt met wat de NAVO als vijand ziet. Om die reden gaat de verkoop van de JSF ook al niet meer door aan Turkije.

Het zal nog wel even duren, maar als Erdogan doorgaat op de weg die hij ingeslagen is, gaat hij op den duur uit de NAVO. En dát is het beste nieuws in tijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Turkey to receive Russian S-400 missiles in 2019

  1. Het beste nieuws is als Putin Erdogan de rakkettenmet de punt eerst geeft….

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s