Nieuw

Trump hysterie bij de media – niks aan de hand

President Trump. Screenshot YT/CNN

Gisteren de staatsgek van EenVandaag:

Vandaag het Roze Salafisten Blog:

Waar gaat het nog over ?

RT geeft daar antwoord op. Al die journalisten die jarenlang Russia Collusion hebben lopen blèren zijn kennelijk vergeten waar het ze om ging:

Michael Cohen’s testimony that Donald Trump told him to violate campaign finance laws is sparking fresh calls for impeachment, with #Resistors curiously silent on how ‘Russia collusion’ became ‘giving women hush money.’

But even if the Democratic leadership have not committed to impeachment proceedings – there’s a worry that promises of impeachment could galvanize Trump’s Republican base and give them a reason to show up at the polls for November’s midterm elections – activists and commentators passed around the #ImpeachTrump hashtag on Twitter.

Trumps voormalige advocaat, Cohen, gaf toe dat hij in opdracht van Trump zwijggeld betaalde aan vrouwen met wie Trump een affaire zou hebben gehad om de verkiezingen te beïnvloeden. So what ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Trump hysterie bij de media – niks aan de hand

  1. Like

  2. Het probleem is natuurlijk dat de deep state/globalisten/of hoe je ze noemen wil kosten wat het kost Trump weg willen hebben onder andere omdat ze hun agenda niet verder uit kunnen rollen waar ze van overtuigd waren dat dat ging gebeuren onder Hillary. En misschien nog belangrijker, wanneer ze Trump niet wegkrijgen zijzelf aan de beurt gaan komen want ze gingen er vanuit dat ze hun corruptie onder Hillary weg zouden poetsen. Dit is dus een strijd op leven en dood en de krachten waartegen Trump vecht zijn gigantisch, die zijn immens. Het is echt niet normaal meer wat er gebeurt en wat bijvoorbeeld in de UK gebeurt met anti-brexit is hetzelfde verhaal en zijn dezelfde krachten. Petje af voor Trump dat hij het überhaupt nog steeds volhoudt. Waar ik dus voor vrees is dat Trump te maken krijgt met een corrupt rechtssysteem die hem strafbaar acht. Vooralsnog is het enige probleem de betalingen van Cohen met campagnegeld. Dat zou een civiele zaak moeten worden en dus geen probleem maar met een corrupt systeem weet je het niet. Stel dat Trump afgezet wordt dan hebben die linkse terroristen vrij spel want volgens hun hebben zij recht op ‘zinvol geweld’ dus dat gaat dan heel link worden voor de Trump aanhangers. Kortom, het spant erom!! Ook omdat wanneer Trump weg is we afscheid kunnen nemen van de westerse wereld waarin wij opgegroeid zijn.

    Aan de andere kant, doorstaat Trump dit en hij wint ook nog de midterms dan gaat het echt heel leuk en gezellie worden, ik kan niet wachten 🙂

    Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s