Nieuw

Salafist Aboutaleb ontkent infiltratie salafisten op stadhuis – Halsema maakt zich zorgen om salafisme

streetview

Vorige week werd bekend dat salafisten sleutelposities bezet hadden op het Rotterdamse stadhuis. Salafist Aboutaleb ontkent dat nu in alle toonaarden en draait zich daarbij in de meest ongeloofwaardige mohammedaanse bochten.

Wat een verschil met Amsterdam waar Femke – het tegengaan van islamisering is geen doelstelling van beleid – Halsema juist wil breken met het beleid van van Aartsen die zich vrijwillig overgaf aan de salafisten.

De opportunisten van FvD denken nog even goedkoop te kunnen scoren door te beweren dat Halsema veel heeft overgenomen van hun boterzachte deradicaliseringsplannetje klucht, maar daar lijkt geen enkele grond voor te zijn.

Uiteindelijk zal het afhangen van welke mensen hiervoor geselecteerd worden, het is een goed begin dat Halsema niet luistert naar de doorgedraaide muts Beatrice de Graaf:

Halsema wil een denktank van wetenschappers gaan opzetten die de gemeente gaat adviseren rond het radicaliseringsbeleid. Toch lapt de burgemeester een advies van professor Beatrice de Graaf direct aan haar laars. De gemeente zoekt geen toenadering tot orthodoxe en salafistische islamitische organisaties. Dat was wel door De Graaf geadviseerd om radicalisering in de kiem te kunnen smoren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Salafist Aboutaleb ontkent infiltratie salafisten op stadhuis – Halsema maakt zich zorgen om salafisme

 1. paulzwueste // augustus 22, 2018 om 19:21 //

  Oh nu is Halsema ineens ’n goede burgemeester…?
  Hebben we dan al zo snel vergeten dat het juist diezelfde Halsema was die indertijd die motie over de islam er doorheen joeg in de tweede Kamer… waarin de islam een vredelievende godsdienst werd genoemd die beschermd moet worden…!!!!

  Like

 2. Jack vanderVeen // augustus 22, 2018 om 19:40 //

  En plots heeft Femke Halsema een pact gesloten met de PVV. Wis en waarachtig heeft het daar alle schijn van.
  Het PVV-verhaal schijnt in Europees verband een succesverhaal te gaan worden, zou Femke en haar StommerikenPartij nu daarop willen meeliften?
  Als burgemeester moet men toch wat en Eberhard vander Laan kijkt toe vanuit de salafistenhel en vindt het …….???? Stiekem misschien toch goed. De eikel ziet van bovenaf waar hij de duivel naartoe heeft geleid.
  Laten we ook afwachten of Femke inderdaad haar tot op heden loze woorden zal gaan waar maken.

  Like

 3. paulzwueste // augustus 22, 2018 om 19:21
  Oh nu is Halsema ineens ’n goede burgemeester…?
  Hebben we dan al zo snel vergeten dat het juist diezelfde Halsema was die indertijd die motie over de islam er doorheen joeg in de tweede Kamer… waarin de islam een vredelievende godsdienst werd genoemd die beschermd moet worden…!!!!
  —————

  Vergeten ?

  Heb je dat linkje niet aangeklikt ?

  Voorlopig legt ze meer realiteitszin aan de dag dan van Aartsen en Van der Laan, om het over die over the top taqqiya van Aboutaleb maar niet te hebben.

  Verder zeg ik nergens dat ze ‘goed’ is, ze is tenslotte wel van GroenLinks, maar gelukkig niet van de marxistische vleugel van Groot-Wassink, maar het zal afhangen van welke mensen er voor die denktank geselecteerd worden.

  Like

 4. Onlangs op een ander draadje zei ik al een tijdje het gevoel te hebben dat wanneer Halsema met haar neus keihard op de naakte feiten wordt gedrukt ze dan uit een andere vaatje gaat tappen. Een zwaluw maakt nog geen zomer maar dit is een goed begin mede omdat ze het advies van een “deskundige” mede vrouw in de wind slaat. Er is uiteraard nog lang geen reden tot juichen maar ben wel blij met dit besluit.

  Liked by 1 persoon

 5. Moslim misleid = door bedriegen en liegen zodat heel veel goedmensen hier in trappen

  Like

 6. In tegenstelling tot haar voorganger, een VVD’er nota bene geeft Femke Halsema te kennen geen zaken te willen doen met de radicale islam.

  Vooralsnog geven wij haar het voordeel van de twijfel want een vosje verliest nooit helemaal haar streken maar hopelijk gaat het nu de goede kant op.

  En die denktank, uit wat voor creaturen gaat die bestaan?

  Gestaalde PVV’ers of een aantal geitenwollensokken die uiteindelijk toch zullen adviseren een dialoog aan te gaan met de baardmannen om zodoende voeling te houden met deze gediscrimineerde kwetsbare etnische minderheid?

  Like

 7. Vertrouw echt beide burgemeesters niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s