Nieuw

Racistische olifant geeft immigrantvogel op zijn donder

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Racistische olifant geeft immigrantvogel op zijn donder

  1. Vreemd tafereel, een gans die een olifant “aanvalt”? Het is iig een jonge olifant, weet de vogel dat, is het een spel of een “gevecht” voor territorium want de olifant jaagt ook nog een kip weg. Hoe dan ook, leuk filmpje en leuk voor de kinderen die je hoort lachen.

    Like

  2. als de olifant boven op de vogel was gaan staan hadden we weer een paar getraumatiseerde kinderen .

    Like

  3. Maarrrr… de olifant heeft niet op de vogel gestaan en blies met zijn lange snuit het hele verhaaltje uit dus eind goed al goed.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s