Nieuw

Nederland heeft geld over – Extra beurzen voor studenten uit ontwikkelingslanden

Studenten, pas aangekomen in Ceuta

Volgens de directeur van Nuffic die een deel van het geld in zijn zak mag steken is het een goede zaak.

De beurzen zijn bedoeld voor studenten uit de erkende succeslanden: Jordanië, Libanon, Egypte, de Palestijnse gebieden, Ethiopië, Mali, Burkina Faso, Nigeria en Niger.

Vijf van de geselecteerde landen hebben een gemiddeld IQ dat niet boven de 70 komt, waar 80 geldt voor de vier anderen.

Gisteren beloofde Sigrid Kaag nog 100 miljoen aan Rihanna. En vandaag weer 10 miljoen aan mohammedanen en negers die ons haten.

Nederland steekt al 66 jaar geld in beurzen waarmee studenten uit ontwikkelingslanden in ons land kunnen studeren, meldt het AD.

We kunnen dat geld beter aan ons eigen onderwijs besteden want kennelijk schort er hier ook het een en ander aan als na 66 jaar nog niet doorgedrongen is dat het al 66 jaar geen ene FUCK helpt !

En het gaat ook nooit helpen en de simpele reden is dat IQ kaartje hierboven, maar als je daar iets van zegt zoals Yernaz Ramautarsing deed dan ben je een racist.

Esther Ewaoluwagbemiga (25) uit Nigeria studeert fokkerij en genetica aan Wageningen Universiteit. Ze wil de melkproductie van Nigeriaanse koeien verhogen, ongetwijfeld mede om de zielige Nigeriaantjes te voeden, maar dat gaat helemaal nooit helpen als niet eerst hier iets aan gedaan wordt:

Dáár zou Sigrid Kaag iets aan moeten doen als ze Afrika wil helpen. En verder zal het een shithole blijven tenzij we het opnieuw koloniseren, maar daar hebben we – terecht – geen zin in.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Nederland heeft geld over – Extra beurzen voor studenten uit ontwikkelingslanden

 1. Republikein // augustus 22, 2018 om 20:21 //

  Logica ontbreekt totaal, het is ook niet uit te leggen voor het gemiddelde, zo tussen 85 en 115, wel veel vrienden.

  Like

 2. Like

 3. trebor2110 // augustus 22, 2018 om 20:49 //

  Like

 4. trebor2110 // augustus 22, 2018 om 20:50 //

  in Canada they refused a disabled guy subsidised housing in a particular complex because he was not a Muslim!

  Liked by 1 persoon

 5. Dat doen al die kutwijven op ontwikkelingssamenwerking. Met geld smijten wat niet voor hen is. Ik ga ook maar eens een liedje uit spuwen en 100 miljoen voor de arme Nederlandse bevolking vragen. Dat wijf Pronk kon er ook wat van. Een man kan ik het niet noemen. Echt die wijven in de regering zijn allemaal incompetent. Ze horen er ook niet thuis. Infrastructuur een zooitje. Ontwikkelingssamenwerking een bodemloze put. En dan heb je nog een kut van het CDA die over de land en tuinbouw gaat of wat voor mooie naam ze er tegenwoordig aan geven.

  Like

 6. Wat Afrika betreft, dat continent is om te beginnen het meest geholpen met een sterilisatieprogramma.
  Terug dringen van het bevolkingsoverschot is een eerste vereiste.

  Conclusie; al die westerse ontwikkelingswerkers die in de voorbije decennia zo vlijtig waren met het helpen en bijstaan van al die zwangere afrikaantjes aldaar hebben nu de schone taak om ‘een draai te geven’ aan de overbevolkings-ramp die zij mede hebben veroorzaakt.

  Like

 7. We kunnen ze misschien bombarderen met de homo bom? zou een pak schelen…..

  Liked by 2 people

 8. Scrutinizer // augustus 22, 2018 om 23:08 //

  @Templars
  Gezien vooral single mannen naar Europa komen en ze zich tot dusverre jegens vrouwen “niet al te netjes” lijken te gedragen, is maar de vraag of je nou wel wil dat ze plots homo worden…

  Like

 9. antiislamnu // augustus 23, 2018 om 00:01 //

  Beter gaan ze met dat geld de blanke boeren helpen

  Like

 10. Reinier Vangie // augustus 23, 2018 om 00:23 //

  En wij maar meer en meer belasting betalen voor oa. dat gleufdier. Wacht maar wat we te horen krijgen op prinsjesdag belastingen takjes accijnsjes waterschappen gemeentes enzovoort. Succes Nederlandse dwazen die op dat zooitje heeft gestemd wat zich de beste regering noemt van na de tweede wereld oorlog. Landverraders zijn het van het ergste soort.

  Like

 11. @Scrutinizer , wel we zouden ze met de bom moet verwennen in Afrika hé niet hier, dan een gas loslaten dat ze minder actief maakt ,terwijl we toch bezig zijn, het is nog altijd beter om het probleem aan te pakken in plaats van de gevolgen ,dus alles zou in Afrika moeten gebeuren……..

  Like

 12. ieznogoedh // augustus 23, 2018 om 15:01 //

  Vijf van de geselecteerde landen hebben een gemiddeld IQ dat niet boven de 70 komt, waar 80 geldt voor de vier anderen.

  Dat lage IQ is geen beletsel bij een studie qynaecologie!

  Like

 13. Al dat geld zouden ze beter kunnen besteden aan het steriliseren van de bevolking. Hoeven ze niet zoveel monden meer te voeden. Kunnen wij langzamerhand haar ministerie opdoeken. Scheelt weer een minister.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s