Nieuw

LGBTQIA gezondheidssite: ‘Vagina is niet gender-inclusief, noem het voorgat’

Pixabay

Bij seksuele voorlichting moeten we een kut niet langer een ‘vagina’ noemen, dat woord is een te vrouwelijke en medische term. Het orgaan kan daarom beter ‘gat aan de voorkant’ worden genoemd. ,,Dat is een gender-inclusieve uitdrukking die ook tegemoet komt aan transseksuelen.”

Dat meldt een gender-onderzoeker in het homohol San Francisco in een nieuwe ‘LGBTQIA Safe Sex Guide’. LGBTQIA staat voor lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, intersex and asexual. En de rest van het alfabet, al is het alfabet bij lange na niet lang genoeg om alle 72 genders te benoemen.

Komptiedan:

Traditionele gidsen voor veilig vrijen zijn vaak zodanig gestructureerd dat verondersteld wordt dat ieders geslacht (mannelijk/vrouwelijk/niet-doninair/trans) hetzelfde is als het geslacht dat ze bij de geboorte hebben gekregen (mannelijk/vrouwelijk/interseksueel of verschillen in seksuele ontwikkeling).

Seksuele voorlichting middelen vaak gebruik maken van video’s, foto’s en diagrammen als een manier om belangrijke informatie over te brengen, hoewel deze beelden en video’s historisch hebben nagelaten om te reflecteren of informatie te verstrekken over homoseksuele en queer relaties. Uit de GLSEN 2015 National School Climate Survey blijkt zelfs dat slechts ongeveer 5 procent van de LGBTQ-studenten LGBTQ-vertegenwoordiging in de gezondheidsklasse zag.

Deze gidsen verwijzen ook vaak onnodig naar geslachtsdelen als zijnde “mannelijke delen” en “vrouwelijke delen” en naar “geslacht met vrouwen” of “geslacht met mannen”, met uitzondering van degenen die zich als niet-binair identificeren. Veel mensen zien lichaamsdelen niet als geslachtsdelen – mensen hebben een geslachtsverhouding.

En dientengevolge, is het idee dat een penis uitsluitend een mannelijk lichaamsdeel is en een vulva uitsluitend een vrouwelijk lichaamsdeel onnauwkeurig. Door het woord ‘delen’ te gebruiken om over geslachtsdelen te praten en medische termen te gebruiken voor anatomie zonder er een geslacht aan toe te voegen, worden we veel beter in staat om veilig vrijen effectief te bespreken op een manier die duidelijk en inclusief is.

In deze gids verwijzen we naar de vagina als het “voorste gat” in plaats van alleen de medische term “vagina” te gebruiken. Dit is gender-inclusive taal die van het feit houdt dat sommige trans mensen zich niet met de etiketten identificeren de medische gemeenschap aan hun genitaliën hecht.

Sommige trans- en niet-binair geïdentificeerde mensen die bij de geboorte als vrouw zijn aangemerkt, kunnen er bijvoorbeeld van genieten de receptor van penetrerende seks te zijn, maar ervaren geslachtsdysforie wanneer naar dat deel van hun lichaam wordt verwezen met een woord dat de samenleving en professionele gemeenschappen vaak associëren met vrouwelijkheid. Een alternatief dat steeds populairder wordt in trans- en queer communities is een voorgat.

Het gebrek aan representatie en anti-LGBTQIA vooroordeel dat LGBTQIA en niet-binaire mensen vaak zien in veilige seksgidsen, stigmatiseert bepaald seksueel gedrag en identiteiten. Het is ook direct gerelateerd aan de gezondheidsverschillen en hogere percentages hiv en soa’s die binnen deze gemeenschappen worden gerapporteerd.

‘LGBTQIA Safe Sex Guide’.

Meer ga ik niet vertalen, het is leuk geweest en gaat nog ongeveer een boek lang door met deze onzin. Wel opvallend dat deze groep die beduidend hogere percentages hiv en soa’s heeft claimt betere seksuele voorlichting te kunnen geven. En de schrijver van het artikel meent dat die zich ook met de sekse van kinderen moet bemoeien:

Mere Abrams, MSW, ASW, is a gender specialist, researcher, educator, and consultant in the San Francisco Bay Area, providing gender-affirming services to trans, nonbinary, and gender-expansive children, teens, and young adults. As a clinical researcher at the UCSF Child and Adolescent Gender Center, Mere works on the first National Institutes of Health-sponsored research, studying long-term medical and mental health outcomes for trans youth starting puberty blockers or cross-sex hormones. Mere was a contributor and editor of “The Transgender Teen: A Handbook for Parents and Professionals Supporting Transgender and Non-Binary Teens” and speaks publicly on the topics of ethical considerations for working with trans youth and their families, nonbinary experiences, and gender diversity and inclusion.

De engnek is bezig met puberteitsblockers en sekshormonen voor kinderen lezen we op zijn LinkdIn:

Clinical Researcher

UCSF Pediatric Endocrinology
 – heden (2 jaar 4 maanden)San Francisco Bay Area

UCSF has formed a research network consortium with Boston Children’s Hospital (Harvard), Lurie Children’s Hospital of Chicago (Northwestern University), and Children’s Hospital Los Angeles (University of Southern California) — The Trans Youth Network. We are presently engaged in a research project funded by the National Institutes of Health studying metabolic, mental health, and quality of life issues for trans, nonbinary and gender expansive youth undergoing treatment with puberty blockers or cross-sex hormones.

Funded by the US National Institutes of Health (NIH), the $5.7 million dollar project will be not only the largest-ever study of trans youth, but also only the second to track the psychological effects of delaying puberty — and the first to track its medical impacts. The study aims to recruit 388 adolescents who identify as transgender, and to follow them for at least five years. One group will receive puberty blockers at the beginning of adolescence, and another, older group will receive cross-sex hormones.

Van puberteitsblokkers worden kinderen onvruchtbaar.

The findings will help clinicians to judge how to more effectively serve transgender youth and adolescents who are seeking to align their gender through medical interventions. Gathering this data will also be important to encourage insurers to cover medical treatment for gender dysphoria, as the drugs used do not have FDA approval for treatment of this condition. In addition to increasing our knowledge, it is hoped that the research findings will impact the future of trans care for children and adolescents.

Dat geëxperimenteer met gezonde kinderen doet heel erg denken aan deze video, waarin de Joodse Diane Ehrensaft zegt dat we ouders moeten ‘overtuigen’ om hun 11-jarige ‘trans’ kinderen te laten steriliseren. De afkomst van de genderwaanzinnige ‘Abrams’ is zo niet te vinden, maar ik kan ouders alleen maar aanraden om heel ver bij het transhellhole San Francisco, van voor en van achter, weg te blijven.

Die hele LGBT waanzin is een regelrechte aanval op de blanke familie en het voortplantingsvermogen van het blanke ras (en ze richten zich specifiek op kinderen om ze onvruchtbaar te maken). En daar gaat het al niet al te best mee dankzij jarenlange bolsjewistische indoctrinatie. Net als de migratie-invasie en geplande rassenvermenging van blanken, is dit een onderdeel in diezelfde oorlog.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

16 Comments on LGBTQIA gezondheidssite: ‘Vagina is niet gender-inclusief, noem het voorgat’

 1. Zend heel de lgbt liga maar naar verafgelegenistan ,kunnen ze het daar proberen ,eens zien hoelang ze nog rondlopen…..

  Like

 2. Een gat aan de voorkant krijg je via besnijdenis….een vagina is geen gat het is een geslachtsdeel.

  Like

 3. Beaver, Canoe, Muff

  Like

 4. Flying_Dutchman74 // augustus 22, 2018 om 07:17 //

  Voorbips…

  Like

 5. Lage mond?

  Like

 6. syberspees // augustus 22, 2018 om 08:31 //

  En net als ik denk: kan het nog gekker?
  Yep

  Like

 7. Mere Abrams, u weet wel, van de stam die altijd voor een hoop ellende zorgt. Je kunt het altijd zonder nadenken duiden.

  Like

 8. Wim van Rosmalen // augustus 22, 2018 om 12:13 //

  Op de Veluwe, in bevindelijke kringen, heet het een ‘voorbibs’.

  Like

 9. Ze noemen vagina voorgat, hoe noemen ze dan het gat in hun voorhoofd?

  Like

 10. ieznogoedh // augustus 22, 2018 om 12:55 //

  Vreemd. Ik begrijp tenminste dat transgenders (wat dat dan ook moge zijn) zelf wel het verschil begrijjpen en zich ook wel een geschlachtsdeel van de andere kunne laten construeren.
  Maar goed, als een kut, sorry, vagina een voorgat wordt, hoe moet een lul (penis) dan worden genoemd? Verlengd voorgat?

  Liked by 1 persoon

 11. Ik denk dat ik maar eens een partij ga oprichten: DNP Nederland ofwel De Normale Partij Nederland voor iedereen die alles weer normaal wil hebben! Manman, het lijkt wel of het oneindig is dat maffe gedoe allemaal.

  Like

 12. 1) Wat een gedoe zeg. In normale populaties is hoogstens 5 tot 10 procent homofiel of niet in staat tot paren met andere geslacht. Nu lijkt het erop alsof het inderdaad gaat om een genocidaal complot tegen het blanke ras. Ik hoor van zwarten toch te vaak dat zij ernaar streven om het blanke ras genetisch uit te roeien, door zoveel mogelijk blanke vrouwen te seksen en zwanger te maken, via cuckulding relaties. Ook zwarte hindoe aapjes haten het blanke ras ok.

  2) Het blanke Arisch Arctische Intel Apen ras is toch UNIEK, heel waardevol, helaas extreem genetisch recessief en moet hierom toch raszuiver worden gehouden. Nieuwe theorie vorming bood mij nieuwe inzichten in dit vraagstuk. Respect voor het blanke ras moet bijgebracht worden bij elke immigrant, en als die dit weigert dan moet hsij verplicht worden tot remigratie binnen vijf jaar met de hele familie en geen recht krijgen op voorzieningen en gezinshereniging.

  3) Ik ben zelf van het lagere, vieszwarte Hindoe apen ras, en mijn zwarte koelie apen ras is nu qua omvang groter dan het raszuivere blanke ras, tel maar de populaties van alle koelie landen op: India + pakistan + bangladesh + sri lanka + grote delen arabische wereld + nepal + delen bhutan + madagaskar + div kolonien buiten azie = meer dan 2 miljard Europide zwartjoekels ok.

  4) In Japan zijn er keiharde rassen wetten om het unieke Japanse RAS, taal, cultuur, tradities en technologie te beschermen en hierom moet het hardere Japanse assimilatie model toch in heel Europa ingevoerd worden om het blanke ras hier te beschermen en te voorkomen dat het uitsterft. Japan heeft een heel hoge heffingskorting voor de ongehuwde partner en beschermt zo de voortplanting en continuiteit van hun heilige, goddelijke Japanse ras en zij hebben 100 % gelijk.

  Liked by 2 people

 13. paulzwueste // augustus 22, 2018 om 17:21 //

  Gewoon kut.

  Like

 14. Wachteres // augustus 23, 2018 om 08:38 //

  Iemand hier in huis – nee, ik noem geen namen, Rommel weet het wel — noemde het een boorgat.

  Aardige vondst vind ik ….

  Like

 15. Wat een kutartikel. Nee hoor, artikel is okay, alleen de mensen die het allemaal uitdenken die kunnen mijn achtergat/bips/kont/reet kussen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s