Nieuw

In kaart gebracht: 80% van de verkrachtingen in Zweden worden gepleegd door immigranten

Het televisieprogramma ‘Opdracht Onderzoek’ van de Zweedse staatstelevisiekanaal SVT heeft alle veroordeelden voor verkrachting en verkrachtingspoging in kaart gebracht. Afghanen springen in het oog.

In totaal zijn 843 mannen nader bekeken. Daarvan is 58 procent afkomstig uit het buitenland – de tweede generatie immigranten zijn hier dus niet bij inbegrepen.

Als men alleen maar kijkt naar poging tot en en voltooide verkrachting, stijgt dit percentage tot 80 procent. Daarvan is 40 procent een jaar of minder in Zweden.

Meer dan de helft van de veroordeelden is buiten Europa geboren, bijna 40 procent in het Midden-Oosten of Afrika. Wat betreft specifiek grove geweldsverkrachtingen zijn 97 van de 129 buiten Europa geboren.

Een opvallende groep zijn Afghanen, die naast Zweeds het meest voorkomende staatsburgerschap is onder veroordeelde personen.

Het onderzoek is alleen van toepassing op veroordeelde delinquenten, die slechts een zeer klein deel uitmaken van alle gemelde verkrachtingen en nog minder dan alle aanmeldingen voor andere seksuele delicten.

In 2016 werden bijvoorbeeld 6.715 verkrachtingen gemeld en 142 verkrachtingen veroordeeld. In datzelfde jaar werden 190.000 gevallen met ernstige seksuele delicten geregistreerd.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

https://samnytt.se/kartlaggning-80-av-overfallsvaldtakter-begas-av-invandrare/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on In kaart gebracht: 80% van de verkrachtingen in Zweden worden gepleegd door immigranten

  1. christ Kanters // augustus 22, 2018 om 21:10 //

    Hadden wij iets anders verwacht ??????

    Like

  2. Ik had het anders verwacht, namelijk minimaal 95%. Dus ik geloof dit cijfer niet, het is expres naar beneden bijgesteld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s