Nieuw

Illegale wapenfabriek ontdekt in Zuidoost-Engeland

© Pixabay

Aan de rand van een Sussex is een “gesofisticeerde” illegale wapenfabriek ontdekt, meldt de National Crime Agency.

De “grootschalige” operatie werd ontdekt op een locatie die zichzelf omschreef als een versnellingsbakreparatiebedrijf op een industrieterrein in Hailsham, Oost-Sussex.

De politie arresteerde drie mensenen moest op één van hen een Taser gebruiken.

Er werden meer dan 30 handvuurwapens en een hoeveelheid munitie gevonden op de site, die tijdens het onderzoek werd afgeschermd.

De NCA zei een aantal handvuurwapens “in verschillende stadia van de productie” en wat leek te zijn sjablonen en metaal werden gevonden.

Rob Hickinbottom, hoofd van het nationale centrum van de vuurwapenbedreiging van NCA, zei: “We vermoeden dat deze operatie een groep heeft ontwricht die betrokken lijkt te zijn bij de criminele productie van vuurwapens.

“Daardoor hebben we voorkomen dat een potentieel grote hoeveelheid wapens op de zwarte markt en in handen van criminelen is gekomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Illegale wapenfabriek ontdekt in Zuidoost-Engeland

 1. templars2017 // augustus 22, 2018 om 18:08 //

  Wie werkte daar ? en met welk doel?

  Like

 2. De makers zijn blanke Engelsen, gezien de hoeveelheden patronen in hun verpakking, 8 stuks 9mm subsonics gemixed met standaard parabellums (zakjes foto bij het BBC artikel is wat vaag)per keer geeft aan dat het om wapens gaat met een korte levensduur, zeer waarschijnlijk gladloops, ik vermoed een versie van de “liberator” in 9 para. Het soort wapens dat relatief weingokost, snel is te gebruiken en daarna gedumpt kan worden, ergens kan worden gelegd in geval dat…..de munutie in de zakjes geeft aan dat het een allegaartje is van verschillende producenten doorelkaar, restantjes dus van iemand uit het bejaardenhuis die de rollatorbende weerbaar wil maken.
  Terinfo: voor enkel euro’s en een kwartiertje (5 minuten voor gevorderden) prutsen kunt u ook een wegwerp wapen maken met dodelijke slagkracht….en het is paseen wapen op het moment van gebruik en de seconde daarvoor niet……er is meer eenvoud, in kringlopen ligt genoeg om voor 5 euro iemand een zeer pijnlijke 5 minuten te bezorgen,,mits je weetwat je moet zoeken…..rolletjes photographie/flitslamp/zonder lampje/stroomdraadje, test persoon.

  Voor wie de hobbyclub bezig was? De BBC zegt voor criminelen, iedere burger met een wapen is volgens de overheid crimineel, dus het is voor criminelen volgens die redenatie….mogelijk voor bejaarde criminelen en vrouwen criminelen die zichzelf willen verdedigen…..of voor gehandicapte criminelen…..Btw: in 1940 had Nederland een zeer strenge wapenwet, desondanks stond ene burger met een Bergmann machine pistool in 9mm te schieten op Duitse parachutisten en vliegtuigen, op zich al een erkende oorlogsmisdaad, en als je dan ook nog trots overal dwt verteld, bekentenis zonder weerga……..zijn naam was Bernard zijne etc etc. von Oranje, hij is er nooit voor gestraft. Crimineel zijn is dus relatief….

  Kortom, het artikel heeft gelijk een afzetmarkt genoemd op de gok. Stukje kwaliteits journalistiek van de BBC, net als hier af en toe zulke onzin door de perswprdgepubliceerd d vat je van verbijstering niks meer hebt toe te voegen.

  Hoe hypocriet is het om je eigen volk te ontwapenen, om vervolgens andere volkeren te bewapenen om andere ongewapende volkeren te kunnen afslachten…..zomaar een vraag….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s