Nieuw

Een gedetailleerde portrettekening

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Een gedetailleerde portrettekening

 1. Staat ook zo beeldig aan de muur. ‘Fatima, wat sta je er beeldig en op je allervoordeligst op meid. Waar heb je dat prachtige portret laten maken?’.

  Like

 2. “En je ogen komen er zo duidelijk uit.”

  Like

 3. :), Ja, bruin, meer keus was er niet. 😉

  Like

 4. wat een knapperd zeg……oowwwwww

  Like

 5. En die populisten maar klagen dat onze normen en waarden niet geheel sporen met deze moslima-mode die toch wel zijn charme heeft, met name voor menige verlichte imam.

  De vrouwelijke rondingen worden hier optimaal verborgen om de ongelovige autochtone mannen niet op verkeerde – dus onzedige – gedachten te brengen.

  Achmed is hier al aan gewend en zoekt noodgedwongen zijn heil bij gewillige blonde vrouwen en meiden die bereid zijn om zich ter beschikking te stellen in het kader van de integratie, diversiteit en vooral om dat racistische populisme te bestrijden.

  In de jaren 60 van de vorige eeuw was hier de mini-mode in zwang en kwamen we ogen en andere organen te kort om onze gedachten en verlangens optimaal te kunnen bevredigen.

  Dit is geheel andere koek en die bevallige buikdanseressen waar we van droomden toen de gezinshereniging op gang kwam kwamen maar niet en bestonden slechts in de Sprookjes van 1000 en 1 Nacht. De harde realiteit is een nachtmerrie met volledig ingepakte vrouwen waarvan slechts een spleet te zien is. En daar moeten we ons maar zien aan te passen anders krijgen we straks de shariapolitie op ons dak.

  Alhoewel een geheel naakte moslima wel eens goed tegen kan vallen, zeker zonder bomgordel en andere religieuze extremiteiten.

  Like

 6. Wim Vreeswijk // augustus 22, 2018 om 17:39 //

  Zeer eenvoudig te realiseren met een zwarte viltstift !

  Like

 7. Gore wandelende zweetmuts

  Like

 8. Weggegooid geld,lijkt wel een Kolenzak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s