Nieuw

Bulgarije: Ons land is nu ‘Migranten Crisis-Proof’ – dankzij grenshek en grensmacht

(CC0 Public Domain)

Patriottische politici in Bulgarije hebben gewerkt om het land en Europa te beschermen tegen illegale migratie, zei de minister van Defensie naar aanleiding van de oproepen van de natie om de grenzen van Europa te sluiten.

Krassimir Karakachanov, die naast zijn ministeriële positie als leider van de populistische Bulgaarse Nationale Beweging (VMRO) dient, zei dat het onlangs voltooide grenshek in combinatie met een verhoogde militaire aanwezigheid aan de grenzen van de natie “heeft geleid tot bijna nul migrantendruk op de grens en zeer weinig mensen in de migrantencentra”.

De Verenigde patriotten van Bulgarije, een electorale alliantie van drie partijen, waaronder de VMRO, wezen als bewijs dat de nationalistische groepering haar stempel drukt op het Bulgaarse beleid op de onlangs genomen beslissing van de centrumrechtse premier Boyko Borissov om het land te verbieden overeenkomsten te ondertekenen met andere EU-landen om asielzoekers op te nemen .

– Ondanks het aandringen van de Duitse bondskanselier Angela Merkel en enkele van haar collega’s uit andere EU-lidstaten, blijft de positie van Bulgarije stevig en onveranderd. Dit is een belangrijke indicatie dat de patriotten belangrijk en nuttig zijn voor het bestuur van het land, zei de partij in een verklaring

– Als buitengrens van de EU is Bulgarije niet alleen verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid, maar voor die van de hele EU. Dankzij de inspanningen van de patriottische groeperingen in het parlement is tijdens de vorige zittingsperiode van de regering het grenshek voltooid.

Volgens de lokale media voegde de partij eraan toe dat de regering haar belofte heeft nagekomen om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe migrantencrisis in het land kan plaatsvinden.

Hoewel Bulgarije geen lid is van de Visegrád-groepering van naties die zich tegen massamigratie naar Europa verzet, heeft het land een even harde houding aangenomen ten aanzien van immigratie uit de derde wereld, door zijn grens met Turkije af te sluiten met een met scheermes-bedekt prikkeldraadhek.

– Alleen wanneer de buitengrenzen van Europa veilig en volledig gesloten zijn, zal Bulgarije overwegen bilaterale overeenkomsten te ondertekenen waarbij migranten worden teruggestuurd naar het eerste EU-land dat ze zijn binnengekomen, eraan toevoegend dat hij weigerde honderden migranten te accepteren tenzij het was overeengekomen dat ze kunnen worden vastgehouden, zei Borissov vorige maand.

Na een EU-minitop over migratie vertelde het Bulgaarse staatshoofd andere Europese leiders dat de migratieproblemen van het blok “in relatief korte tijd” konden worden opgelost door de buitengrenzen van het continent af te sluiten.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/08/22/bulgaria-migrant-crisis-proof-wall/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Bulgarije: Ons land is nu ‘Migranten Crisis-Proof’ – dankzij grenshek en grensmacht

 1. Heel goed Bulgarije! Echt een voorbeeld van normaal en feitelijk nadenken.

  Like

 2. Von Puffelen // augustus 22, 2018 om 14:16 //

  En nu zijn de Grieken aan de beurt op de grens met de Turken.
  Of doet een marxistische regering daar niet aan?

  Like

 3. christ Kanters // augustus 22, 2018 om 21:11 //

  Geweldig laten we het steunen om die prikkeldraad te sponsoren .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s