Nieuw

Bizar: “Miss Holocaust Survivor” schoonheidswedstrijden in Israël

In Israël arrangeert men jaarlijks schoonheidswedstrijden voor de zogeheten overlevenden van de Holocaust, de “Miss Holocaust Survivor”.

Het evenement, een zogenaamde “schoonheidswedstrijd voor overlevenden van de vernietiging”, wordt elk jaar gehouden in Haifa en heeft geleid tot controverse. De gebeurtenis wordt sinds 2012 jaarlijks gehouden, met uitzondering van 2014.

In 2012 kwamen de International Christian Embassy en Yad Ezer L’Haver (Helpende Hand) samen om de Miss Holocaust Survivor optocht te creëren, georganiseerd door Shimon Sabag. De gebeurtenis, die werd aangeprezen als een “viering van het leven”, trok onmiddellijk kritiek. Sabag antwoordde dat de “deelnemers zich samen goed voelen. Ze hebben een goede tijd en lachen in de repetities. Het feit dat er zoveel deelnemers wilden meedoen, bewijst dat het een goed idee is”. De leeftijdsgroep van de deelnemers varieert van 74 tot 97 jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Bizar: “Miss Holocaust Survivor” schoonheidswedstrijden in Israël

 1. Zo, zijn er nogal wat….die Duitse efficientie heeft bljjkbaar niet zo goed gefunctioneerd, misschien functioneerde het wel helemaal niet. Wat de een een viering noemt is voor de ander een belediging……

  Like

 2. Ja, dit zijn de gelukkigen van de “6.000.000”.

  Like

 3. Scrutinizer // augustus 22, 2018 om 11:41 //

  Wel inspirerend.
  Misschien moet ik op de expat club in Punta voorstellen een EUSSR surviver misverkiezing te houden. Liefst met een hoog prijzengeld want in de categorie 70+ wint mijn mama gegarandeerd. (Vermoedelijk zelfs in een bredere categorie 60+)

  Like

 4. En dan ook een “Miss Dresden Survivor” en in Japan “Miss Hiroshima Survivor”.

  Like

 5. Like

 6. Von Puffelen // augustus 22, 2018 om 15:20 //

  Er komen steeds meer van deze “survivors” lijkt het.
  Zou het met betalingen uit Duitsland en de vs te maken geven?

  Like

 7. Naja, als één land is waar dit ethisch gezien mag kunnen, is t uiteraard Israel…
  Die pannekoek met zn rare snorretje en zn enge scheiding heeft zich dit jaar al wat keren omgedraaid in zn graf zeg, eerst t redelijk gewoon 2onoverwinnelijke Manschaft dat gewoon 2x van de mat geveegd wordt, en nou dit weer…
  Ik vind helemaal mooi!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s