Nieuw

Afrikaanse horden bestormen Ceuta weer met vlammenwerpers, uitwerpselen en ongebluste kalk – 7 agenten gewond

De Spaanse agenten letten even niet op want die hadden een vakantiedag, dat was handig gecoördineerd met hun Marokkaanse collega’s aan de andere kant van het hek die schapen aan het slachten waren, want offerfeest.

Nou stelt de grensbewaking toch al niks voor met 6 hele agenten die 16 kilometer hek moeten bewaken lezen we bij de NOS.

De aanvallers kwamen op dezelfde plaats het hek over als vorige maand. Wat Spanje wel gedaan heeft met de miljoenen die het van de EU heeft gekregen om de grenzen beter te bewaken is onbekend.

Hier wuiven agenten de jihadisten door.

‘Hoe gaat het Sanchez, hoeveel Afrikaanse garde heb je nodig’, vraagt deze twitteraar aan de ongekozen socialistische Spaanse president die de scheermesjes van het prikkeldraad liet verwijderen.

Volgens het IMF heeft Spanje 5 miljoen immigranten nodig om de pensioenen te betalen en de vergrijzing op te vangen, en volgens de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Josep Borrell heeft Europa “nieuw bloed” nodig had om een laag geboortecijfer te compenseren.

Het is niet te verstaan, maar militairen schijnen het zat te worden.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s