Nieuw

Turkse columnist: VS stuurt homoseksualiteit-activerende bommen tegen vijanden

gay-bomb-mushroom-cloud, wiki

Mehmet Barlas, een overtuigd regeringsgezinde Turkse columnist, heeft geclaimd dat de Verenigde Staten speciale bommen sturen tegen hun vijanden die homoseksualiteit onder de mannelijke bevolking opwekken of normale bommen verzendt die bedoeld zijn om de gehele bevolking te doden.

Barlas maakte de controversiële opmerkingen in zijn column in de regeringsgezinde Daily Sabah op maandag, die door de broer van Berat Albrayrak, de minister van Financiën van Turkije en de schoonzoon van President Recep Tayyip Erdogan wordt geleid.

Tegenwoordig lopen de spanningen tussen de VS en Turkije hoog op als gevolg van een beslissing van een Turkse rechtbank om de Amerikaanse voorganger Andrew Brunson na bijna twee jaar voorarrest in plaats van op verzoek van de Amerikaanse regering vrij te laten, onder huisarrest te plaatsen.

Barlas zei dat de VS in 1944 wetenschappelijk werk deden voor de productie van een bom die tijdens de Tweede Wereldoorlog homoseksualiteit bij Japanse soldaten zou veroorzaken. Hij zei dat de documenten voor dit werk enkele jaren geleden werden verkregen door de University van California in Berkeley.

“Wanneer de VS een vijand van een land wordt en besluit om ertegen te vechten, is het van plan om een ​​bom te laten vallen die de seksuele geaardheid van de mensen in dat land zal veranderen of die alle mensen van dat land zal doden,” schreef Barlas.

Bron:

https://www.turkishminute.com/2018/08/21/turkish-columnist-us-sends-homosexuality-triggering-bombs-against-enemies/

De homobom

De homobom is de informele naam voor een nooit gemaakt chemisch wapen, dat in 1994 eventjes door de Verenigde Staten is overwogen.[1] Het zou moeten bestaan uit een afroditische chemische stof die vijandige soldaten seksueel onweerstaanbaar voor elkaar zou maken, en zou leiden tot onderlinge homoseksuele gedragingen. Soldaten zouden dan wel wat anders aan hun hoofd hebben dan vechten.

Het idee was onderdeel van een voorstel opgesteld in 1994 door het US Air Force Wright Laboratory gevestigd te Ohio, en aangeboden aan het Pentagon onder de titel Harassing, Annoying, and ‘Bad Guy’ Identifying Chemicals. Het voorstel is boven water gehaald door het Sunshine project, gebruik makend van de Freedom of Information Act. Het projectvoorstel bevatte een begroting van 7.5 miljoen USD voor zes jaar ontwikkelingstijd.

Na de publicatie van het voorstel ontkende het Pentagon dat het voorstel ooit serieus was genomen, maar het Sunshine project heeft referenties aan het voorstel in officiële documenten gevonden die dateren uit 2000 en 2001.[2]

Begin juni 2007 gaf het Pentagon toch toe dat ze hadden overwogen om geld in de ontwikkeling van dit chemische wapen te steken.[1]

Wiki >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Turkse columnist: VS stuurt homoseksualiteit-activerende bommen tegen vijanden

 1. Kijk ,veel gekker moet het echt niet worden, een homo bom , brengt normale mensen in de sfeer van de homo status, wat doet zo’n ding dan met de aanwezige homo’s? worden die dan hetero?
  Ik sta open voor heel veel , maar dit slaat alles ,stel je voor een gas dat je sexuele geaardheid veranderd , je zou het haast gaan geloven als je die lgbt gasten bezig ziet ,die hebben er dan serieus aan gesnoven ,of waren die onwetende proefkonijnen ?

  De wereld is een heel moeilijke plaats geworden om te verstaan , maar het grote probleem is niet per direct de homo’s ,maar die rotte ideologie die homo’s zelfs niet tolereert ,zou er geen gas bestaan die ze doet veranderen van geloof?
  je grootste seksorgaan zit tussen je oren , maar ook tussen je oren zit je geloof ,of je het wilt of niet.

  We zijn al monddood gemaakt , als je het artikel gelooft willen ze ons nog breindood maken ook..

  Like

 2. templars2017 // augustus 21, 2018 om 23:43 //

  Maar het komt uit de koker van een Turk ,dus hoeveel mag en kan je ervan geloven? waarom dan per sé een homo bom ,waarom niet een volledige pacificatie bom gaan al de tegenstanders hippie worden en bloemen in hun geweerloop steken ,de moeite niet meer om deze overhoop te schieten , tenzij je islamiet bent natuurlijk…..

  Like

 3. antiislamnu // augustus 22, 2018 om 00:56 //

  Like

 4. Je gaat hem niet weer 10 keer plaatsen !

  Like

 5. Doen ze die podcast op vaste tijden ?

  If so, wil ik wel kijken of ik hem automatisch onder ‘video’ kan laten verschijnen. dat is even vogelen als het me al lukt, maar werkt sowieso alleen als het op vaste tijden is, zodat ik het in kan plannen …

  Like

 6. syberspees // augustus 22, 2018 om 08:36 //

  Hmm…Ik heb dit verhaal eerder gehoord/gelezen

  Like

 7. ieznogoedh // augustus 22, 2018 om 12:58 //

  Ik geloof dit direct.
  Wel een kleine aantekening, die bom is namelijk al ten tijde van het leven van mohammed, onvrede brengt hij, gegooid en heeft veel, heel veel mislims besmet.

  Like

 8. Jack vanderVeen // augustus 22, 2018 om 20:12 //

  Begrijp ik nu goed dat deze gestoorde mangrove beweert dat Amerika reeds decennia lang bergen aan homobommen heeft afgeworpen op Turkije? Want aan homo’s in Turkije geen gebrek. Er zijn er meer dan in ons land. Nou ja, bevolking is danook het vijfvoudige van de onze.

  Like

 9. Dit is al lang bekend. De Verenigde Staten spuiten al jaren chemtrails met geparfumeerd mannelijk zaad en uitwerpselen uit over de aarde om mannen te verleiden. Vooral Turkije is hun doel. 40 jaar geleden was in Turkije mannenprostitutie gewoon openbaar. In de hoerenwijk rond het Taksimplein in Istaboel stonden als vrouw verkleden mannen hun klanten op te wachten.
  De herenliefde zal nu wel ondergronds zijn in Turkije maar hij werd voor het bewind van erdogan gewoon openlijk toegestaan. Het is natuurlijk gemakkelijk om dat te ontkennen en de Verenigde Staten de schuld te geven over het verspreiden van wolken met homolokstof.

  Like

 10. christ Kanters // augustus 23, 2018 om 10:51 //

  Ja de aarde is plat ,en allala weet het beter .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s