Nieuw

Pools parlementslid is blij dat Polen geen enkele moslimmigrant heeft ontvangen: “Het is een oorlog der beschavingen”

Foto: Dominik Tarczyński, parlementariër van de Poolse Partij voor Recht en Rechtvaardigheid. Screenshot YT

Dominik Tarczyński is er trots op dat Polen geen enkele moslimmigrant uit het Midden-Oosten heeft ontvangen. Hij is geïnterviewd door de Zweedse web-krant Nyheter Idag en heeft een duidelijke boodschap voor het Zweedse volk: Regering veranderen.

Tarczyński is parlementslid van de regerende partij Recht en Rechtvaardigheid en ook een prominent lid van de Raad van Europa.

Voor Tarczyński is zijn grootvader, Józef Albiński, zijn grote voorbeeld in de strijd tegen communisten en andere vijanden.

Albiński (bijnaam Vos) was na 1945 een ondergrondse soldaat tegen de Sovjets. “Hij wilde dat ik voor mijn land zou vechten omdat hij voor mij vocht,” zegt Tarczyński over zijn opa.

Op de vraag of hij zich kan voorstellen dat Polen moslimmigranten opneemt, zegt hij nadrukkelijk: “Nee nee! Absoluut nee! Nul weer, ik hou van mijn nul. Hij gaat verder met de vraag waarom Polen geen enkele moslimimmigrant zou moeten opnemen.

Aangezien Zweden bijna het tegenovergestelde is op het gebied van immigratie, deelt Tarczyński zijn zorgen over het land.

“Ik ben bang dat zo’n sterk land als Zweden de macht verliest over wat er binnen zijn eigen grenzen gebeurt”, zegt hij. “Oudere generaties zijn het grote voorbeeld in de strijd tegen communisten en andere vijanden. Hij heeft een duidelijke boodschap voor het Zweedse volk: Regering veranderen.

De Zweedse regering is niet onder de indruk en beschuldigt Polen ervan niet solidair te zijn met andere EU-landen die grote aantallen migranten opvangen. Minister van Justitie Morgan Johansson noemde de viering van de Poolse nationale feestdagen “Grote rechtse demonstraties in Polen”.

Tijdens de branden in de hittegolf van deze zomer zei Tarczyński tegen Nyheter Idag: “Ons hart ligt bij het Zweedse volk, niet bij de Zweedse elite”.

Nu de parlementsverkiezingen in Zweden op til zijn, hoopt Tarczyński dat Zweden als Polen zal doen door voor een conservatieve regering te stemmen.

In krachtige bewoordingen legt Tarczyński ook uit waarom Polen herstelbetalingn voor de Tweede Wereldoorlog van Duitsland wil. Mensen die hun huis zijn kwijtgeraakt, mensen die zijn gedood en completen landstreken verwoest.

Tarczyński vertelt de wijze waarop gebouwen in Polen tijdens de Tweede Wereldoorlog geheel of gedeeltelijk werden verwoest. Nu zijn ze in al hun pracht en praal gerenoveerd. “Daarom moet Duitsland betalen”, legt hij uit.

In het interview deelt hij het standpunt van een conservatieve politicus die enkele jaren geleden in Polen is vermoord door een linkse activist en over een linkse politicus die achter in zijn auto activisten het parlement binnen smokkelde.

Hij legt de Zweedse interviewer uit, eenmaal in het parlement, dat er onenigheid was over een klein kruis aan de muur.

Onder het communisme werd het kruis niet toegelaten, het werd een paar jaar geleden opgehangen. De linkse politici protesteerden, maar die fractie zit niet meer in het parlement. Hij geeft aan dat ze zeggen dat degene die tegen het kruis vecht altijd zal verliezen.

Hij beschouwt zichzelf als een soort moderne kruisvaarder: “Wij strijden voor de christelijke waarden. Wij zijn christenen. Wij zijn niet alleen in naam christen. We kunnen moderne kruisvaarders genoemd worden omdat er een oorlog gaande is. Het is een oorlog der beschavingen”.

Tarczyński staat bekend om zijn verzet tegen “illegale moslimmigratie” naar Europa. In een interview met Cathy Newman van Kanaal 4 in Groot-Brittannië zegt hij trots te zijn op het feit dat Polen geen enkele moslimmigrant uit het Midden-Oosten heeft ontvangen. Een boodschap die hij herhaaldelijk in alle media verkondigt.

De liberale linkerzijde in Polen heeft felle kritiek op de regering van Polen. De steun van de Poolse regering is echter groot. Steun die rond 40 percent van de bevolking ligt.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/polish-mp-happy-poland-didnt-receive-a-single-muslim-migrant-its-a-war-of-civilizations/

https://nyheteridag.se/den-polska-parlamentarikern/?expired_user=1

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Pools parlementslid is blij dat Polen geen enkele moslimmigrant heeft ontvangen: “Het is een oorlog der beschavingen”

 1. Edit Rommel:
  Reactie naar de betreffende draad verhuist.
  https://fenixx.org/2018/08/21/meisje-5-doodgereden-inzittenden-bekende-criminelen/

  Like

 2. koddebeier // augustus 22, 2018 om 08:16 //

  Hij heb volkomen gelijk, kijk naar de rest van Europa: Duitsland, Frankrijk enz enz de barbaren krijgen steeds meer voeten aan de grond en de normen en waarden zakken naar een dieptepunt !!

  Liked by 1 persoon

 3. Flying_Dutchman74 // augustus 22, 2018 om 12:09 //

  Het komt zover dat wij straks richting het oosten moeten vluchten.
  Maar dan heb ik nieuws voor ze.
  We going to hell we regroup and come back.

  Liked by 1 persoon

 4. jazeker, hij heeft gelijk. Blanke Nederlandse jeugd zit in hele identiteitscrisis nu door de razendsnelle verzwarting, islamisering, hindoeisering en ontwitting. Nou, wat is Nederland zonder een blanke meerderheid van minstens 88,1888 procent, op wijkniveau, lokaal, regionaal en ook nationaal??

  Je moet wel oerstom zijn en decadent door je eigen moordenaars en trojaanse Burqa GEITJES uit mekka binnen te halen.

  Like

 5. christ Kanters // augustus 22, 2018 om 21:09 //

  Top er zijn ook nog wijze mensen .

  Like

 6. christ Kanters // augustus 23, 2018 om 10:54 //

  Zo zie je de wijsheid komt NIET uit het oosten maar uit het Noorden .

  Like

 7. Ja waarom zou je die vluchtelingen ook opnemen. Duitsland en Zweden doen hun best toch om zoveel mogelijk op te nemen. Ze komen zichzelf nog wel tegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s