Nieuw

Polen bant de Open Dialog Foundation van de links-liberale miljardair Soros

Op dinsdag 14 augustus deporteerde Polen zonder enige uitleg de directrice van de Open Dialog Foundation, Lyudmyla Kozlovska, van het EU-grondgebied naar Kiev, Oekraïne, wegens misbruik van het Schengeninformatiesysteem (SIS).

Volgens de Belgische grenspolitie werd de deportatie ten uitvoer gelegd na een bevestiging van de kant van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Polen. Een dergelijke maatregel verbiedt mevrouw Kozlovska de landen van het Schengengebied binnen te komen.

Mevrouw Kozlovska heeft laten weten dat zij zonder enige uitleg en zonder toegang tot het officiële verzoek het Schengengebied niet kon binnenkomen. De stichting beschouwt dit als een daad van politieke aard die door de Poolse autoriteiten wordt uitgevoerd om de activiteiten van de organisatie in het binnenland en in het buitenland te stoppen. Kozlovska is het doelwit geworden vanwege de activiteiten van haar echtgenoot, Bartosz Kramek, hoofd van het bestuur van de Stichting, die in medio 2017 had opgeroepen tot verschillende burgerlijke ongehoorzaamheidsacties in Polen. Al snel werd hij een van de belangrijkste openbare vijanden van de populistische regering van het land.

Lees meer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Polen bant de Open Dialog Foundation van de links-liberale miljardair Soros

  1. antiislamnu // augustus 22, 2018 om 00:15 //

    Heel goed Polen moet Polen blijven kom er net vandaan en het was echt even lekker ontspannen zonder haatbaarden en kopvode parasieten nul moskeeën gezien nul niggers heerlijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s