Nieuw

MeToo-activiste Asia Argento zou een 17-jarige verkracht hebben

Pijnlijke onthulling voor de MeToo-activiste Asia Argento: De actrice, die seksueel geweld in Hollywood aan de kaak stelt en producent Harvey Weinstein vervolgt, zou zichzelf hebben vergrepen aan een 17-jarige. Om een aanklacht te voorkomen, betaalde ze het slachtoffer 380.000 dollar aan zwijggeld. Dat is wat de New York Times meldt.

Volgens de krant zijn vertrouwelijke documenten beschikbaar dat de inmiddels 42-jarige Italiaanse een seksuele aanval heeft gepleegd op Jimmy Bennett (“De wees”), een musicus die toentertijd minderjarig was. De misdaad vond plaats in een hotel in Californië. De minimum wettelijke leeftijd voor overeengekomen geslachtsverkeer in de staat is 18 jaar- Bennett was 17.

In april werd de buitengerechtelijke schikking tussen Argento en Bennett ondertekend. Drie met de zaak vertrouwde personen bevestigden de authenticiteit van de documenten aan de New York Times. De advocaat van de actrice, Carrie Goldberg, vertelde de krant dat het geld bedoeld was om Bennett te “helpen”.

De advocaten van Bennett beweren echter dat hun cliënt is “seksueel gedwongen” en getraumatiseerd – naar verluidt met gevolgen voor zijn geestelijke gezondheid en inkomen. Vervolgens wilden ze Asia Argento vervolgen voor 3,5 miljoen dollar. Ze zou zich met het zwijggeld hebben uitgekocht.

Asia Argento was een van de eerste vrouwen die Hollywoodproducent Harvey Weinstein beschuldigde van verkrachting. Naar verluidt misbruikte hij haar in zijn hotelkamer tijdens het Filmfestival van Cannes in 1997. Kort daarna startte ze onder de hashtag MeToo een campagne tegen seksueel geweld.

Bron:

Asia Argento, a #MeToo Leader, Made a Deal With Her Own Accuser

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on MeToo-activiste Asia Argento zou een 17-jarige verkracht hebben

 1. De stakker. Hij is er zelfs getraumatiseerd van geraakt.
  Vreselijk. Het zal je maar gebeuren.

  Liked by 1 persoon

 2. Ontknapen was ’t volgens mij niet want dat doen ze aan de achterdeur dus zal ik bijna 60 jaar geleden wel ontmaagd zijn door een dikke mevrouw in Sierra Leone, op de bar en met de halve bemanning als fanclub met bijbehorend wanhopig gebrul als ie door al mijn aanvallen af en toe naast ’t doel schoot.

  Daarna mocht ik alcohol drinken, vloeken en in de zee spugen, want echte gediplomeerde kerel. Nooit iets van overgehouden maar ik vraag me wel al die tijd of dat mogelijk mijn kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen op nieuwe Nikes zijn die via #dobberbootjes naar hun vader, opa etc. op zoek zijn voor een tv-programma en dat die ontmaagdmevrouw straks met een deurwaarder voor alimentatie of als #metooslachtoffer bij mij aan de deur staat en dat Claudia de Breij er met een cameraploeg naast staat te zingen. Kudt, de bel gaat…

  Like

 3. syberspees // augustus 21, 2018 om 14:29 //

  Zo zie je maar weer dat het seksuele moreel verval vooral plaats vind binnen linkse kringen.
  Links roept wattle doet, en roept voornamelijk linkse hobbies, verpakt in een verwijtend jasje, uiteraard!
  Is zo mijn indruk.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 21, 2018 om 14:53 //

  Ik ben niet bekend met Twitter. Hoe zit dat met die hashtags?
  Als ik ook wel wil, moet ik dan ergens #MeToo ingeven en neemt ze dan contact op?
  Ben zelfs bereid een contract te tekenen dat ik haar later niet voor $380k zal aanklagen…

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2018 om 15:31 //

  Heb even wat plaatjes van haar bekeken en ondanks dat ze behoorlijk getatoutakeld is mag ze mij aanranden hoor.
  Overigens is ze nu 42 en dat betekent dat ze in 1997 21 jaar jong was, menig jongen van 17 kan er alleen maar van dromen ‘aangerand’ te worden door een 21 jarige met alles erop en eraan.
  Ik zou me er op die leeftijd vrijwillig voor aangemeld hebben. (Later trouwens ook !)

  Like

 6. Zag nog een Metoo lijstje op twitter voorbij komen die gaat voor de hoofdprijs straks .

  Like

 7. Zo hebben Weinstein zijn detectives eindelijk iets gevonden. Wel heel magertjes dit.

  Like

 8. Ja, dat bewijs is bijna net zo magertjes als het bewijs dat joden de bron van het kwaad in de wereld zouden zijn. ☺

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s