Nieuw

Komt eindelijk de vesting Europa? Bondskanselier Kurz eist afwijzing van migrantenschepen

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

De migratie van Afrika naar Italië is met 95% afgenomen sinds de maatregelen en de duidelijke verklaringen van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Salvini heeft aangekondigd in de toekomst bootmigranten rechtstreeks terug te sturen naar Libië, tenzij andere EU-landen hen accepteren. Minister Salvini kreeg daarvoor veel media-aandacht – zij het meestal buiten Italië.

De jonge bondskanselier van Oostenrijk doet zijn bijnaam eer aan: Sebastian Kurz, die zijn landgenoten graag “de Wonderwuzzi” noemen, verrast hen nu met een compromisloze verklaring die nog verder gaat dan de eis van Matteo Salvini. De Oostenrijkse bondskanselier eist dat migrerende schepen actief tegengehouden worden aan de buitengrens van de EU.

Bondskanselier Kurz zei dat hij hierover met minister-president Joseph Muscat van Malta had gesproken en dat hij het met hem eens was dat niet elk schip in de EU kan aanmeren. Andere EU-landen moeten schepen uit Noord-Afrika niet zomaar toestemming geven om aan land te gaan. In plaats daarvan moeten migranten onmiddellijk worden overgebracht naar hun land van herkomst of een veilig derde land aan de Afrikaanse kust.

De EU en de Verenigde Naties staan echter kritisch tegenover een retourzending naar Libië. Daar zouden de migranten worden bedreigd met mishandeling en marteling, het is in strijd met het internationaal recht om mensen daarheen te brengen.

Deze eis van de Oostenrijkse bondskanselier luidt een nieuw hoofdstuk in het vluchtelingenbeleid van de EU in. Na de weigering van Italië om nog meer migranten toe te laten, de weigering van Malta, het felle verzet van alle Visegrad-staten en de terugtrekking van Groot-Brittannië vanwege de migratiegolf en de recente afwijzing van migranten aan de Spaans-Franse grens, lijkt de Europese vluchtelingenagenda nu zijn omslag te maken. Misschien realiseren de globalistenstrategen ook dat anders hun “EU-Imperium” project snel zal uiteenvallen. De stilte van het Juncker-Merkel-Macron-team en het verrassende bezoek van Sebastian Kurz aan de voortreffelijke Yellowstone Club geven ons het idee dat de beslissingen nog maar een paar weken geleden genomen zijn.

Bron:

https://dieunbestechlichen.com/2018/08/kommt-doch-die-festung-europa-kanzler-kurz-fordert-abweisung-von-migrantenschiffen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Komt eindelijk de vesting Europa? Bondskanselier Kurz eist afwijzing van migrantenschepen

 1. Sebastian Rutte. Man, wat zou dat een verademing zijn!

  Like

 2. Op dit moment bestaande politieke tegenkrachten welke zich verzetten tegen de plannen om Europa te vernietigen.
  Kurz wil op middellange termijn een onafhankelijk Oost-Europees blok vormen samen met Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije.
  Oostenrijk is altijd al de verbindende schakel voor het westen met de Balkan-landen geweest en
  bezit als zodanig een bijzondere positie in haar relaties met de Sovjet-Unie.
  Ook de Scandinavische landen denken aan de vorming van een gezamenlijk blok bestaande uit Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

  Like

 3. christ Kanters // augustus 21, 2018 om 17:14 //

  In elke oorlog en in regeringen zijn er helden , en lafaards , vul maar in , ik heb al gekozen .

  Like

 4. Allemaal voor de bühne. Kurz heeft net als Italië het VN pact “Global Pact For Migration” getekend. Dit pact is bedoeld om Europa met 100 miljoen immigranten uit Afrika te laten overspoelen. Vanaf december zullen de sluizen met immigranten worden opengezet. Het pact is niet bindend voor de landen die getekend hebben, ook de nationale soevereiniteit mag niet worden aangetast. Dit is geen goed maar zeer slecht nieuws want dit betekend dat de nationale parlementen er niets over te zeggen hebben. Regeringen kunnen gewoon aan de uitvoering beginnen. Migranten zijn ook geen vluchtelingen meer maar kunnen kiezen naar welk land zij willen. Ze worden vervolgens opgehaald en kunnen direct van alle sociale voorzieningen gebruik maken. Alleen Hongarije en de VS hebben het pact niet ondertekend. Europa zal hierdoor onherroepelijk instorten en in een slagveld veranderen. Dankzij Pinokkio en zijn trawanten en een comateuze bevolking.

  Liked by 1 persoon

 5. Dat wordt dan een zwarte kerst

  Like

 6. @Ivanneau heeft u daar ook een bron van, van die ondertekening van S Kurtz?

  Like

 7. 100 miljoen immigranten uit Afrika binnen een kort tijdsbestek laten overkomen kan wel op papier worden gezet met diverse handtekeningen maar de opvangcapaciteit van de verzorgingsstaat heeft natuurlijk een limiet.

  Na de komst van maximaal 10 miljoen immigranten is die limiet al bereikt en zou de criminaliteit al dermate zijn gestegen dat we alleen nog maar gewapend over straat kunnen gaan.
  En dan komen eindelijk de populisten aan de macht en vindt er alsnog een afrekening plaats.

  Laat Zweden ze maar opvangen, ruimte zat!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s