Nieuw

Klacht over lawaai moskee: anderhalf jaar cel

pixabay

Een Indonesische vrouw die klaagde over geluidsoverlast door een moskee, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar.

Het nieuws over haar kritiek op de moskee was volgens de krant vermoedelijk de aanleiding voor ernstige rellen. Woedende moslims vielen tempels aan en vernielden onder meer gebedsapparatuur en Boeddhabeelden.

MSN >>

h/t Trebor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9792 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Klacht over lawaai moskee: anderhalf jaar cel

  1. Ten eerste ben ik met About Fubar’s stelling 100% eens.
    Ten tweede is er NIETS maar dan ook NIETS iets POSITIEF te verwachten van MOSLIMS en hu geloof,het is gebaseerd op haat,vernieling,macht,agressiviteit discriminatie,pedofilie,verkrachting,moord,roof,heerschappij en zij hebben nog nooit wat gepresteerd wat de mensheid een vooruitgang biedt alleen oorlog telt,iedereen heeft het gedaan behalve de MOSLIMS,ik zou zeggen OPROTTEN NAAR LAND VAN HERKOMST EN NEEM ALLE LINKSE FIGUREN MEE,inclusief dit kabinet .dan gaan Wij weer over maar de orde van de dag.

    Like

  2. Wanneer zijn mossels niet woedend?
    Ze grijpen het minste aan om maar te gaan rellen en vernielen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s