Nieuw

Jonge man overlijdt terwijl hij zijn vriendin probeert te beschermen tegen drie migranten in Griekenland

Op 16 augustus, vlakbij de heuvel van Filopappou onder de Akropolis in Athene, viel een bende van drie migranten ’s nachts een jong stel aan, bericht Iefimerida.

De migranten probeerden de 23-jarige Portugese vrouw te scheiden van haar vriendje. De jonge Griek reageerde onmiddellijk en vocht tegen alle drie van hen.

Tijdens het gevecht viel de 25-jarige Griek van de klif, met dodelijke verwondingen tot gevolg. De bende vluchtte vanwege het geschreeuw van zijn vriendin.

Hoewel de Helleense politie onmiddellijk arriveerde, wisten de daders te ontsnappen. Een ambulance bracht het slachtoffer naar een lokaal ziekenhuis waar hij stierf ondanks de inspanningen van artsen. Volgens de verklaring van de politie hadden de daders een donkere Aziatische teint.

Filopappou heuvel is een van de meest bezochte toeristische bezienswaardigheden. Zoals we al eerder rapporteerden, staan de plaatsen rond Akropolis onder controle van migrantenbendes die vooral jonge koppels aanvallen die proberen hen te beroven. De Griekse staat lijkt niet in staat (of niet bereid?) om ze te stoppen.

Toeristen moeten EXTRA waakzaam zijn terwijl ze rond Akropolis lopen, waar deze bendes hun slachtoffers aanspreken. Miljoenen toeristen bezoeken Athene in augustus en incidenten als deze zijn een klap voor de lokale economie.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/08/young-man-dies-while-trying-to-protect-his-girlfriend-from-three-asian-migrants-in-greece/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Jonge man overlijdt terwijl hij zijn vriendin probeert te beschermen tegen drie migranten in Griekenland

 1. antiislamnu // augustus 21, 2018 om 01:06 //

  Prima laat de lokale economie maar naar de kloten gaan zal ze leren al die asielparasieten knuffelaars

  Liked by 2 people

 2. Scrutinizer // augustus 21, 2018 om 02:30 //

  @Antiislam
  Nou, als het om pakweg NL zou gaan, zou ik u gelijk geven.
  Maar Griekenland heeft hier niet voor gekozen. Het land staat onder curatele van de EU/ECB/IMF/OECD en kreeg deze policy gewoon opgedrongen.

  Liked by 1 persoon

 3. Lijkt me dat Collaborateurs moeten worden terechtgesteld. Hier smeult het, in Griekenland hebben de vonken al vlam gevat. Kwestie van tijd en het bloedgaat door de straten lopen.
  Laten we nooit de fout maken ooit nog vrede te willen sluiten, dat is nutteloos en geeft aan dat het probleem niet word begrepen. Vrede is uitstel van executie, net als overgave gewoon betekend dat je jezelf overleverd aan de willekeur van een ander. Diezelfde ander die nu bewijst geen enkel respect te hebben voor leven en goed. Hoe stom kun je zijn?

  Liked by 3 people

 4. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  een bezoek aan het parthenon kan U het leven kosten, voorlopig even niet gaan !

  Like

 5. Nooit vrede sluiten….hier een voorbeeld:
  Hamas mag aanschuiven aan de onderhandelingstafel……de VN helpt Hamas…maar niet Israël…….een tijdelijk staak het vuren….telkens opnieuw krijgt de Hamas hiermee opnieuw tijd om zich te herbewapenen en daarna nieuwe aanvallen uit te voeren.
  Nooit toegeven aan de invasie……maar hoe maak je dat Brussel wijs….als die met andere strategieën zoals Europeanen vervangen zit en dit volop aan het uitvoeren is.

  Like

 6. Zijn de Griekse verzetsstrijders allemaal overleden. Dan zou ik maar een nieuwe partizanengroep oprichten om die migranten naar Allah te helpen.

  Like

 7. tim pietersen // augustus 21, 2018 om 13:27 //

  its called the second amendment

  Like

 8. Die Grieken zitten op scherp, naar wat ik op Kreta hoorde is er voor iedere man ten minste een wapen ter beschikking. De gunstores op Kreta hebben leuk spul, en het overschot uit WO2 en de oorlog daarna hebben ook het nodige in de provisionaire kast gezet. Verder is er veel aanvoer blijkbaar vanuit het midden oosten en de Balkan, en die verzetsgroepen zijn al aan het oefenen. Wat moeten ze anders , met een geshifte Turk die roept hen te doden en hun land af te nemen als buur en een EU die hun ook aan de bedelstaf en daarvoorbij wil….er is meer gaande dan het oog wil zien.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s