Nieuw

Hongarije: Geen overeenkomst over migratie mogelijk

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

– In het licht van de bemoeienissen van de Zweedse regering in de Hongaarse interne aangelegenheden, kijk ik uit naar de verkiezingen in Zweden, vertelde de Hongaarse minister Gergely Gulyas, hoofd van het bureau van de premier, tegen het dagblad Magyar Idok op zaterdag.

Volgens Gulyas bestaat er in Europa een duidelijke ideologische verdeeldheid over immigratie, het is onmogelijk om een gemeenschappelijk Europees standpunt over dat onderwerp te hebben, schrijft VoE.

– Vanwege hun verschillende geschiedenis, integratie-ervaringen en nationale concepten, hebben Europese landen fundamenteel verschillende meningen, legde hij uit.

Hij herinnerde eraan dat sommige Europese landen weliswaar een koloniaal verleden hebben, maar dat bijvoorbeeld Hongarije 150 jaar te lijden heeft gehad onder een Turkse invasie.

– Er is geen overeenkomst over migratie mogelijk. Migratie zal een centraal onderwerp blijven in het beleid van de regering omdat het migratiedebat in Europa nog niet voorbij is, zei Gulyas.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Hongarije: Geen overeenkomst over migratie mogelijk

 1. Het migratiedebat is inderdaad in volle gang in Europa en het laatste woord is zeker nog niet gevallen en evenmin het laatste schot en terreuraanslag.

  Het koloniale verleden is een van de redenen dat in Londen en Parijs als meest treffende voorbeelden de autochtonen een minderheid zijn geworden in hun eigen stad.
  Wat in het verleden nog kon worden gezien als een exotische en culturele verrijking met name door de komst van zwarte danseressen en jazzmuzikanten is nu verworden tot een stapsgewijze islamisering door de invasie van miljoenen moslims. Die ons niet alleen hun cultuur opdringen maar ook nog eens hun zeer gedateerde religie.

  En dat is nu het grote probleem waarvoor deze Hongaarse minister Gulyas ons waarschuwt, maar in Brussel en Straatsburg is men doof of heeft men een totaal andere agenda.

  Zweden heeft echter geen koloniaal verleden maar is intussen toch ook onderworpen aan islamisering en de bijbehorende sterk stijgende criminaliteit. Het verzet tegen deze zelfmoordstrategie begint intussen langzaam maar zeker op gang te komen. En de komende verkiezingen in Zweden kunnen een keerpunt inluiden in het voorheen door de politieke correctheid beheerste debat over de immigratie van moslims en Afrikanen.

  Maar natuurlijk veel te laat om nog corrigerend te kunnen ingrijpen. Want grootschalige deportaties en repatriëringen zullen er zeker niet gaan plaatsvinden. Met andere woorden: het kwaad is al geschiedt en alleen een bloedige burgeroorlog kunnen de bakens nog verzetten. Maar daar zijn die Zweden ongeacht hun politieke voorkeur natuurlijk veel te netjes voor.

  Neutraal gebleven tijdens de Wereldoorlogen en een reputatie opgebouwd door het redden van o.a. joodse vluchtelingen uit Denemarken voelen zij zich in moreel opzicht superieur ten opzichte van de rest van Europa. En dankzij het Zweedse wittebrood hebben wij hier in Nederland de hongerwinter overleefd. Dus wat geeft ons het recht om kritiek te uiten op hun manier van (over)leven tijdens hun bezetting door radicale moslims en uiterst viriele Afrikanen?

  Zweden is een groot land, dun bevolkt dus ruimte zat en ze zoeken het daar maar uit.

  Hongarije daarentegen is een lichtend voorbeeld voor met name de West-Europese landen waar ze ook dik in de problemen zitten door de invasie vanuit het Midden-Oosten en de kust van Noord-Afrika.

  Turkije zit inmiddels ernstig in de financiële problemen en kan zo meteen die drie miljoen vluchtelingen uit Syrië niet meer voldoende verzorgen en kan daarom gaan vragen om meer steun vanuit Brussel. En zo niet dan stuurt ze hij alsnog naar de vleespotten van West-Europa.

  Een groot probleem?
  Volgens GroenLinks in Amsterdam dus niet. Want die wil ze allemaal, desnoods via een verplichte inkwartiering bij de burgerbevolking ruimhartig opvangen op humanitaire gronden.

  Voor het vervoer zorgen de Artsen zonder Grenzen en gaat dit te veel tijd en mankracht kosten dan maar via een luchtbrug gefinancierd door de talloze Goede Doelen-projecten die in ons land circuleren.

  Hopelijk steekt onze Mark Rutte, na samenspraak met Angela Merkel daar een stokje voor.

  Want ‘herverdeling’ is toch immers de ultieme oplossing?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s