Nieuw

Duitsland multicrimineel: mesaanvallen nemen drastisch toe – aantal islamisten neemt aanzienlijk toe

Opnieuw was er een bloedige mesaanval, dit keer in Düsseldorf. Volgens persberichten heeft een 44-jarige man daar een 36-jarige Duitse vrouw neergestoken. De achtergrond is waarschijnlijk een relatieprobleem. De man is nog steeds op de vlucht, een speciale politie-eenheid heeft zijn appartement bestormd maar kon hem daar niet vinden. Ook het moordwapen is nog niet gevonden. Steeds vaker worden messen gebruikt als moordwapen. Het toegenomen gebruik van dienstwapens door politieagenten is ook te wijten aan het toenemende aantal mesaanvallen, volgens de politiebond.

In Noordrijn-Westfalen zijn vorig jaar zijn door politieagenten vijf mensen doodgeschoten en 17 gewond geraakt . In de twee voorgaande jaren vielen er drie doden en zeven gewonden, in de voorgaande jaren was dit aantal nog lager. “Er zijn steeds meer aanvallen met messen in conflicten. Of er wordt met het mes bedreigd of het wordt direct gebruikt,” verklaarde Michael Mertens, staatsvoorzitter GdP (Duitse politievakbond).

Niet alleen het aantal mesaanvallen neemt toe, maar ook dat van de radicale islamisten. Op dit moment maken volgens veiligheidsautoriteiten ongeveer 2220 mensen deel uit van het islamitische terreurspectrum. “Dit cijfer illustreert het huidige bedreigingspotentieel”, aldus Hans-Georg Maaßen, voorzitter van het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet. “De veiligheidsautoriteiten besteden bijzondere aandacht aan de observatie van deze groep mensen. Het Salafitische milieu heeft maar liefst 11.200 aanhangers. Daarvan heeft 90 procent een migratie-achtergrond”.

Bron:

http://zuerst.de/2018/08/20/deutschland-multikriminell-messerattacken-steigen-drastisch-an-islamistenzahl-nimmt-deutlich-zu/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland multicrimineel: mesaanvallen nemen drastisch toe – aantal islamisten neemt aanzienlijk toe

  1. Reinier Vangie // augustus 22, 2018 om 07:27 //

    Dank je wel Adolf Merkel.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s