Nieuw

‘De Nederlandse elite leeft in een gedroomde wereld’

Tot mijn verbazing kreeg ik geregeld te horen: ‘Je bent te pessimistisch’, ‘We hebben de plicht om optimistisch te zijn’ en ‘Ik wil niet uit deze mooie droom gewekt worden’. Ook gehoord: ‘Ik heb een tweede huis en een nieuwe suv ­gekocht. Ik richt me op mijn loopbaan, geld ­verdienen en mijn privéleven.’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on ‘De Nederlandse elite leeft in een gedroomde wereld’

 1. De nieuwe Yup of 2000 geborenen leven in een bubbel……financieel…. als met overwaarde op alles. Verre reizen moet het zijn…..vele clubs voor de kinderen en verder om ze zoet te houden alle moderne nieuwste en grootste mobieltjes en verder alles met merk en label om gezien te worden.
  Een misselijk makende houding die egoïsme en egostreling uitstraalt….geen besef van meerwaarde bij normale zaken……een nieuwe ontwikkeling van gezinnen waar neerkijken en afgunst op anderen…..afstraalt…!
  Ik walg ervan als ik ook zie dat bijvoorbeeld in een restaurant de kinderen gillend doorheen rennen of zelfs met een buffet de schalen met nagerecht (toetjes) er in gekliedert wordt of met vingers wordt opgepakt en weer wordt terug gelegd zonder dat pa of ma hier iets van zeggen.

  Like

 2. antiislamnu // augustus 21, 2018 om 01:12 //

  Een gedroomde wereld is het zeker iedereen die ik spreek is tegen dit asielparasieten beleid hoe kan het toch dat volgens mij de meerderheid niet wil toch gebeurt.?

  Like

 3. Een vastbesloten kleine groep kan veel bereiken.

  Zie:
  https://fenixx.org/2018/08/20/minority-rules-why-10-percent-is-all-you-need/

  En bedenk ook dat Joden in hun eentje het immigratiebeleid van Groot-Brittannië zodanig hebben vormgegeven dat blanken binnenkort een minderheid zullen zijn.

  https://fenixx.org/2018/07/17/de-ss-empire-windrush-de-joodse-oorsprong-van-het-multiculturele-groot-brittannie/

  Hetzelfde deden ze in de VS. Het eerste vertaalde artikel daarover hoop ik morgen af te hebben en er zullen meer volgen.

  Een kleine groep met media, financiële en politieke macht kan een hoop in gang zetten.

  En, besef dat de EU geen democratie is:

  Dat onze ‘gekozen’ politici slechts beleid uitvoeren, nadat ze uitvoerig geselecteerd zijn, en waarschijnlijk gechanteerd en bedreigd worden.

  Like

 4. templars2017 // augustus 21, 2018 om 02:43 //

  Ze leven in hun eigen gemaakte droom, echter de nachtmerrie komt ,en uit die is er geen ontwaken……

  Like

 5. koddebeier // augustus 21, 2018 om 10:17 //

  Geld hebben en tot de Nep elite behoren wil nog niet zeggen dat ze ook hersens hebben of weten die te gebruiken !!

  Like

 6. Die droomwereld is er niet alleen voor de elite maar voor 99% van de populatie die braaf gelooft wat de NOS, CBS, RIVM en nog zo’n paar duizend door de staat betaalde propaganda- en reclamebureaux dagelijks over ze heen storten.

  Wat wij op de diverse kritische media zoals alhier kunnen lezen wordt hooguit gezien door 3.333 mensen die vaak ook nog onder verschillende nicknames reageren en af en toe trollen. Die groep bestaat uit mensen die er de tijd voor hebben en zijn dus overwegend gepensioneerden of mensen die in de gevangenis of in een TBS-kliniek zitten.

  Dat er volgens de statistieken miljoenen bezoekers zijn van je website zijn klopt maar dat zijn crawlers en robotjes van de diverse instituties en instanties die iedere dag even kijken of ze je niet voor discriminatie of wegens opruiende taal kunnen Big Brotheren.

  Vandaar dus dat de rest van Europa er bijvoorbeeld geen flauw benul van heeft dat Busch dat apart opsluiten van asielkinderen, die dus gescheiden werden van hun ouders, invoerde, dat Obama daar gewoon mee doorging en dat Trump er de schuld wereldwijd van kreeg maar het wel afschafte.

  Like

 7. walterh66 // augustus 21, 2018 om 16:27 //

  “Ik richt me op mijn loopbaan, geld ­verdienen en mijn privéleven.”
  Als Stalin niet was gestopt, waren onze (groot)ouders allemaal omgekomen in een gulag en hadden wij nooit bestaan.
  Denk daar maar eens aan als iemand vertelt ‘hoe slecht’ Hitler was.

  De plannen zijn ongewijzigd en als niemand opstaat, eindigen wij ook in een gulag.
  80 miljoen Russen die hun privéleven ook belangrijker vonden dan het voorbestaan van hun volk kunnen daar niets meer over navertellen.

  Hier is een joodse activiste die onze toekomst uitlegt:
  https://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M (1:47)
  Onze instituten en het onderwijs moeten worden aangepast aan het niveau van de immigranten.
  Straks is huidskleur de enige toelatingseis tot de universiteiten.
  Dat is nu al aan de gang. Allerlei fopstudies worden opgericht zodat minderheden ook kunnen stijgen op de sociale ladder.

  Het is ook opvallend dat voornamelijk vrouwen het ‘opengrenzen’ beleid propageren.
  Vrouwen zijn meer sociaal ingesteld en richten zich vooral op de rust binnen de groep.
  Mannen richten zich meer naar buiten en zijn verantwoordelijk voor de veiligheid.
  Echte mannen die het belang van hun groep voorop stellen, (dus niet mensen als Rutte en Trudeau), zullen zich tegen diversiteit verzetten omdat dit de homogeniteit en dus de veiligheid in gevaar brengt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s