Nieuw

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

© Deutschelobbyinfo

Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Mgr. Athanasius Schneider doet een alarmoproep aan alle christenen: Een plan, zegt hij, is “al lange tijd voorbereid”. Hij sprak er met de journalist Bozi over, maar hij zou ook met Bergoglio moeten praten.

“Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan dat al geruime tijd door internationale machten wordt uitgevoerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doelen effectiever te bereiken. Hiervoor wordt het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde misbruikt.”

Begrijpt u het? Hij heeft het over het Kalergi-plan (PDF). Het is geen toeval dat Bergoglio, net als Merkel, enige tijd geleden de gelijknamige prijs kreeg. De Kerk is een bewust of onbewust instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

“Ik ken hem en de Italiaanse politieke situatie niet, dus ik kan er niets over zeggen. Maar als een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te behouden tegenover het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie met een ideologie wordt genoemd, die onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, dan moet dat zeker worden geprezen.”

Kortom, zelfs in de kerk is er een oorlog tussen goed en kwaad. Voorlopig is het kwaad op de bevelpost.

Ras, evolutie en gedrag… Vrijmetselaars en orden, Kalergy en Hooton, wereldjodendom en zionisten… de plannen en uitvoering voor de vernietiging van het Duitse volk bestaan al 150 jaar (en langer)….

Het plan heet “Kalergi-plan” en is al in volle gang!

Bron:

Bischof offenbart: Hinter den Kulissen wurde die Ausrottung der Europäer beschlossen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

 1. claasje kater // augustus 21, 2018 om 16:07 //

  Nu ben ik niet katholiek, maar als deze man de waarheid spreekt hebben we een zeer serieus probleem en ik moet zeggen alle tekenen wijzen daarop dat er een oorlog wordt ontketend over onze ruggen.

  Like

 2. Het is verwonderlijk dat als iemand het plan aankaart hij over het algemeen wordt weggezet als een malloot ,nu komt een bisschop met het exacte zelfde plan op de proppen en nu ineens is het nieuws!
  Waarom ? de waarheid is de waarheid ,heb je daar een bepaalde autoriteit voor nodig om er gewicht aan te geven ? blijkbaar wel ,nu het mooie is dat dit geopenbaard wordt ,maar in welke mate zal het momentum hebben?
  Een uiteenzetting ,met alles er op en er aan heeft enkel een draagvlak als het zo wijd en zijd mogelijk is verspreid ,als daar een autoriteit voor nodig is dan is het maar zo ,maar welke media zal er momentum aan geven ? geen van de grote, die zitten vast aan de uitvoerders van het plan.
  Er zal dus een alternatief voor moeten worden gezocht ,vraag is waar en wie neemt het op en verspreid en verdedigd de inhoud?
  Tevens geeft dit artikel duidelijk aan dat het plan weldegelijk bestaat ,dat het in volle uitvoering is en…..dat het volledig aan ons allen verzwegen werd ,vul zelf maar in waarom.

  Like

 3. Terug in de tijd met bloedige godsdienst oorlogen en denken in de ban, alsof er nooit een verlichting is geweest.
  Dat mogen we niet toestaan.

  Like

 4. Vroeger was niet alles beter maar wel georganiseerder. Allen voor 1 en 1 voor allen,men had tenslotte niets te verliezen en gooide als het moest alles plat.Vele mensen zitten volledig op slot door hun baan,want moet toch eten en de rotzooi kunnen betalen ,de hypotheek , de auto en noem maar op.Materie=lege rotzooi ,waar men hooguit een ander de ogen mee uit de kop wil/kan steken. Er is ook een grote deel dat te weinig heeft om van te leven en teveel om net niet kapot te gaan. En natuurlijk de beroeps-werke-loosers die vaak beweren voor de lol te leven en denken dat het leven één groot feest is. Waarom zijn wij toch zo vervreemd van elkaar ? Alles word stukje bij beetje afgenomen en wij vinden dat goed ,want ja ze doen toch wat ze willen. Drinken we teveel vruchtensapjes,krijgen we iets via het water binnen Of snuiven we teveel chemtrails op ?Zomaar een gedachte…

  Liked by 2 people

 5. Bereid je voor op een omgedraaide wereld: een nieuw kanaal met de naam “The Gliding Alligator” uploadt een verbazingwekkende verzameling verbluffende, in het oog springende video’s op het REAL.video-platform.

  Ga rechtstreeks naar de startpagina van het kanaal op:

  REAL.video/channel/freddyfillmore

  Onder de onthulde verbazingwekkende video’s zijn er:

  Facebook is eigendom van de overheid
  10 redenen waarom je bang moet zijn voor GOOGLE
  Wat spuiten ze in de wereld?
  Privacy is een illusie: kijk voordat je een DNA-test doet
  CIA-agent Klokkenluider riskeert allemaal om de schaduwregering bloot te stellen

  Like

 6. antiislamnu // augustus 21, 2018 om 21:12 //

  Like

 7. 14 MILLIONS DE CRIS – YouTubeDeze pagina vertalen

  4:15
  6-3-2014 · 14 MILLIONS DE CRIS (14 MILLION SCREAMS) Un film de LISA AZUELOS Avec La maman JULIE GAYET Le papa ALEXANDRE ASTIER Le mari …
  Auteur: 14 Million Screams
  Weergaven: 831K

  Het kijken waard.

  Like

 8. Von Puffelen // augustus 24, 2018 om 12:22 //

  “Terug in de tijd met bloedige godsdienst oorlogen en denken in de ban, alsof er nooit een verlichting is geweest.”
  Een van de vele clubjes in het vaticaan heet de jezuieten oftewel “de soldaten van jesus” want het is een militaire orde.
  De structuur van de Nazi SS was een kopie van dit clubje omdat ze zo efficient te werk gingen..
  Dit clubje van alleen “mannen” heeft o.a. als doel een contra-reformatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s