Nieuw

Zaragoza – automobilist rijdt in op voetgangers, drie gewonden

Het incident zou hebben plaatsgevonden in de Avenida Logronos, streetview

Een auto reed op de mensen in mensen die op de stoep liepen naast een voetgangersoversteekplaats in de noordelijke Spaanse stad Zaragoza, zei een politiewoordvoerder van de politie, meldt Sputnik.

Drie mensen zijn verwond, terwijl de bestuurder is gevlucht, voegde de woordvoerder toe.

Onder de gewonden bevond zich een 45-jarige man die naar een ziekenhuis werd gebracht. Er is nog geen informatie verstrekt over de medische toestand van de slachtoffers.

Volgens de lokale eenheid van het COPE-radiostation werden kort na het incident twee personen in de auto gearresteerd.

Het incident vond plaats slechts enkele uren nadat de Spaanse politie een Algerijnse man had doodgeschoten, die probeerde hen op een politiebureau met een mes aan te vallen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Zaragoza – automobilist rijdt in op voetgangers, drie gewonden

 1. En maar met open armen/benen ontvangen .Gat is gat en dat zien ze heel breed. Dit land Vernederland is ook naar de klote. Ik visualiseer dat mijn achterdeur nog open stond en uit de brievenbus van de voordeur het alom bekende touwtje hing,de melk/groenteboer je bestelling nog voor de deur plaatste en iedereen er met zijn tengels van af bleef.Iedereen in de buurt kon je bij naam of toenaam. Saamhorigheid bestond toen nog en men hielp waar het nodig was. Ik en vele met mij voelen zich verdwaald in eigen land !https://klapuitdeschool.nl/meldingen/

  Like

 2. paulzwueste // augustus 20, 2018 om 15:54 //

  Ga vooral zo door en laat die Aquarius maar negers lossen.
  Spaanse politici dachten slim te zijn en ’n goeie beurt te maken bij het gepeupel in Brussel.
  En het is toch maar eigen volk dat er aan gaat!

  Like

 3. templars2017 // augustus 20, 2018 om 17:23 //

  Er is één gemeenschappelijk feit ,ieder land dat die lui op zijn grondgebied heeft kampt met verhoogde kriminaliteit ,en ze doen er weinig of niets aan om het tegen te gaan……

  Like

 4. Het is juist de bedoeling dat die NEGERS ONS UITROEIEN,vecht terug en laten WIJ Brussel uitroeien en niet meer STEMMEN op die NSB PARTIJEN DIE ONS LAND VERKWANSELEN.

  Like

 5. Reinier Vangie // augustus 21, 2018 om 03:26 //

  Kunnen wij ook doen regel een auto van de sloop die nog wel kan rijden ga richting een moskee en rij een aantal van die zeugen en beren plat

  Edit, Fub.

  Ik waarschuw je één keer, omdat je nieuw bent:

  “U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie.”

  Ik hoop dat het duidelijk is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s