Nieuw

Wederom – dit keer in Düsseldorf: asielzoeker steekt jonge vrouw op straat dood

Maandagochtend heeft een Iraniër een Duitse vrouw op straat neergestoken. Het slachtoffer overleed kort na de mesaanval in een ziekenhuis. De politie is dringend op zoek naar de dader, van wie ze nu weet dat hij een asielzoeker uit Iran is. Men heeft het appartement al doorzocht, maar de man echter niet gevonden. Er was SEK (Duitse Dienst Speciale Interventie) in actie.

Een woordvoerder van de politie deelde mee dat de verwondingen van de vrouw zo ernstig waren dat zij minder dan twee uur na de misdaad in het ziekenhuis stierf. De leeftijd van de vrouw wilde de politie niet mededelen, maar naar verluidt is het een jonge vrouw.

De dader is blijkbaar op de vlucht met het moordwapen, een mes, dat de politie niet ter plekke kon vinden. Er is een rechercheteam opgericht, voegde de woordvoerster eraan toe. Hij was niet aangetroffen in zijn appartement in de wijk Bilk. Het appartement was doorzocht. Ook een speciale politiekracht SEK verleende steun.

Een ooggetuige beschreef dat het slachtoffer ’s ochtends om ongeveer 7.30 uur op de Bachstraße rende en om hulp riep – gevolgd door een man die luid schreeuwde.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/20/schon-zuwanderer-frau/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Wederom – dit keer in Düsseldorf: asielzoeker steekt jonge vrouw op straat dood

 1. dit stopt niet meer, dit wordt erger, zie filmpje Duitse politie die worden aangevallen, we zijn derde wereld landen aan het worden, buiten is onveilig, binnen wordt je beroofd en overvallen
  dag Europa het ga je goed

  Like

 2. Klopt, dit gaat niet meer stoppen maar wordt steeds erger.
  Totdat de Duitsers er echt genoeg van hebben en moslims gaan aanvallen en dan
  is dat het begin van een burgeroorlog.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // augustus 20, 2018 om 23:07 //

  Merkel macron rutte enz enz zijn 100% schuldig en hoofdverantwoordelijke voor al deze moordpartijen tijd om af te rekenen met deze landverraders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s