Nieuw

Viraal: Schotse schoolkinderen bidden in moskee

Een onthullende filmopname gaat viraal op sociale media. We zien Schotse schoolkinderen van een openbare school uit Glasgow die door de docenten worden meegenomen naar de moskee. Daar worden ze onderwezen in het islamitische gebedsleven.

Cultuur onder Vuur >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Viraal: Schotse schoolkinderen bidden in moskee

 1. Ook daar al. Het wordt te erg, veel te erg, op de tv, in de reclame, op straat. Overal wordt je geconfronteerd met de verspreiding en het ons door de strot duwen van de islam. Ik wordt er kotsmisselijk van.

  Like

 2. templars2017 // augustus 20, 2018 om 17:33 //

  Woorden schieten te kort, maar dit is een trend die in alle landen gepromoot wordt, het is verschrikkelijk, één ding is zeker ,woorden zullen dit probleem nooit meer oplossen…..

  Like

 3. Hier ligt een geweldige taak voor de Getuigen van Jehova die dan niet meer de voet tussen de deur moeten gooien bij ongelovigen die al 10 keer gezegd hebben dat ze lid zijn van het Spaghettimonster of de Hondehollers maar nu eens een keer het echte bekeringswerk. Met een groepje hemels kijkenden aankloppen op de deur van een moslimschool en de kinderen daar vertellen over die blijde boodschap, de god van liefde en de brandstapel. En vervolgens ook even langs de moskee.

  Like

 4. Scholen die dit soort ingrijpende indoctrinaties op jonge kinderen toepassen of organiseren, misbruiken hun mandaat.
  Bidden tot allah is de grens van het mandaat heeel erg ver overschrijden!,
  En dat vraagt direct tot het ter verantwoording roepen van de verantwoordelijke leerkrachten.

  Scholen hebben geen rol als indoctrinator, maar hebben de taak (objectieve) KENNIS bij te brengen.
  Niets meer niets minder.
  Het wachten is op de eerste ouders die dit soort indoctrinatie via officiële weg gaan bestrijden.

  Don’t fuck with our children.

  Liked by 2 people

 5. Europe has forsaken Jesus,
  #noreligeon

  Like

 6. Het is wel opvallend dat het altijd de juffen ijn die totaal geen enekel bezwaar wensen te zien en heel sterk meegaan in alle opdrachten. Zelfs de controverse rond de hoofddoek wordt genegeerd, de meisjes krijgen er simpelweg een om en ook de oppertrutten zelf doen mee aan deze onderwerping. Hoogste tijd voor de-feminisering van het onderwijs, want principes zijn voor vrouwen blijkbaar ondergeschikt aan hun idee van opoffering om maar vooral lief te kunnen samenleven.

  Ondervertegenwoordiging van mannen moet als breekijzer worden gebruikt voor het wegsturen van zeker de helft van de rotzooi die nu de kids verziekt. Afspiegeling maatschappelijke samenstelling: een tweesnijdend zwaard, waarmee ook mannen kunnen hakken.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik heb foto s gezien waar de meester mee is naar de moskee! Zie cultuur onder vuur.
  Dat jehova s hun voet tussen de deur zetten vind ik ook zo n flauwekul verhaal. Het zijn altijd keurige mensen en als je zegt dat je geen interesse hebt gaan ze meteen weer weg.
  En je zegt fijne dag, is dat nou zo moeilijk?

  Like

 8. Reinier Vangie // augustus 21, 2018 om 02:45 //

  Ik heb geen schoolgaande kinderen meer maar was dat wel zo zou ik ze pertinent verbieden een moskee te betreden. En waar haalt een rechter de gore lef vandaan mij te beboeten. Wie denken zij wel dat ze zijn duivels in toga.

  Like

 9. Reinier Vangie // augustus 21, 2018 om 02:47 //

  Ik haat dat volk net zo als zij mij haten tot in mijn DNA.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s