Nieuw

Steun van Rutte aan de jihad in Syrië tot staatsgeheim verklaard

Zie ook:

Nederland gaf miljoenen aan jihadisten in Syrië

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Steun van Rutte aan de jihad in Syrië tot staatsgeheim verklaard

 1. Wanneer een democratie word overgenomen door narcisten, en alle anderen het zwijgen op word gelegd.

  Voor tyrannie zullen wij nimmer zwichten !

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlander // augustus 20, 2018 om 23:05 //

  Wat te denken Duchesne dat deze schoften door het westen bevoorraad worden om een stampede van ”vluchtelingen te creeren om op die manier de omvolking van Europa te bewerkstelligen.
  want hoe je het ook wendt of keert er worden 10 ”asielzoekers uit gezet met veel tam tam in de kranten en via de achterdeur komen er 1000 den binnen.
  Dit spel heb Ik jaren geleden al doorzien en dat alles met de volle medewerking van de regeringen die hard weglopen met Brussel.
  Geloof nou maar niet dat Nederland het enige land is dat die Jihadisten gesteund heeft maar dat heeft heel Europa gedaan met medewerking van de Verenigde Nazie’s.

  Liked by 2 people

 3. Als iemand in dit land nog durft te spreken over rechtspraak, over normen en waarden, laat het dan iemand zijn die nog een luier draagt en het melkgebit nog heeft.

  Liked by 2 people

 4. templars2017 // augustus 21, 2018 om 00:20 //

  Ja jongens ,het gaat hard de dag van vandaag ,de paraplus gaan overal open ,er is iets gaande en de gevolgen zijn dat er veel doosjes extra bewaakt zullen worden.
  Met de toestand in Turkije (https://deutsch.rt.com/der-nahe-osten/74761-erdogan-angriff-auf-turkische-wirtschaft/) er is verhoogde activiteit van Russische onderzeeboten (https://sputniknews.com/military/201808081067033847-pentagon-doesnt-care-russian-subs-atlantic/) (https://sputniknews.com/europe/201808181067295571-uk-aircraft-protection-alleged-russian-threat/)

  Iets een beetje meer naast de kwestie ,maar wie zei altijd dat MH17 neergehaald was door een Russische Buk raket? kijk eens goed wie hier met wat rondrijd…..hier zijn ze nog actief in Rusland niet meer …….

  (https://sputniknews.com/europe/201808191067311261-buk-kiev-trash/)

  Like

 5. templars, je moet even op Novini kijken voor het laatste MH17 nieuws, die hebben er recentelijk tamelijk onthutsende stukken aan gewijd http://www.novini.nl/

  Like

 6. Die dingen in die parade deden het trouwens niet meer had ik begrepen, die reden alleen mee voor de show.

  Liked by 1 persoon

 7. De burgers mogen niets weten wat eventueel de elite later zou kunnen schaden.
  Telkens worden wij MISLEID.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s