Nieuw

Politie knalt meszwaaiende allahu akbar af in Barcelona

Guardia Civil, foto ter illustratie

Vanochtend, in de vroege ochtenduren, werd een man neergeschoten nadat hij een politiebureau was binnengedrongen, gewapend met een mes en ‘Allahu Akbar schreeuwde.

Het incident vond rond 5.50 a.m. plaats en de ambtenaar bij de receptie van het politiebureau doodde de aanvaller nadat hij probeerde om haar aan te vallen. Volgens officiële bronnen in La Vanguardia was de verdachte de 29-jarige Abdelouahab Taib van Algerijnse afkomst, en zonder strafblad.

In een bericht op Twitter hebben de Mosso’s gemeld dat de man had geprobeerd om de agenten aan te vallen en hebben bevestigd dat een onderzoek is geopend om de exacte omstandigheden en motivatie van de aanval vast te stellen.

Een ambulance van de Catalaanse Medische Dienst voor Noodgevallen (SEM) is naar de locatie gereisd. Het politiebureau blijft verzegeld en er zijn agenten van de algemene informatiepolitie en het opperbevel van de Mossos d’Esquadra overgebracht.

Op dit moment zijn agenten van de Speciale Interventiegroep (SIG), TEDAX, de Wetenschappelijke Politie en onderzoekers bezig met het doorzoeken van het huis van Abdelouahab Taib, in de buurt van het politiebureau. Alle huurders van het pand zijn uit voorzorg uit het huis gezet en het gebied blijft afgegrendeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Politie knalt meszwaaiende allahu akbar af in Barcelona

 1. Dit is de taal die voor die idioten te begrijpen is. Afknallen die hap.

  Like

 2. claasje kater // augustus 20, 2018 om 15:54 //

  npo zwijgt tot nu, staat wel op teletext p131

  Liked by 1 persoon

 3. 60.000 euro is de gemiddlede prijs die een asieleiser jaarlijks kost zonder bijkomende kosten door schade en misdrijven.
  30 euro is de prijs om in Azie iemands blindheid te voorkomen.
  1 euro is de prijs om een ongewenste zwangerschap met een pil te verhinderen.
  0,25 cent en goed richten is alles dat nodig is om iets te genezen van sektarische waanzin.

  Ik ben volledig voor het helpen van mijn medemensen, het zwaaien met een mes en het roepen van allah akbhar is een schreeuw om euthansie die we niet mogen negeren.

  Like

 4. Duchesne.. Creatief met taal zoals altijd!
  Mooi gezegd!
  Groet feniks

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s