Nieuw

Nieuwe DOOM-spel hoont politieke correctheid: “Demon is een krenkend woord – gebruik dodelijk gehandicapt”

Toen onlangs het nieuwe computerspel ‘DOOM: Eternal’ werd gepresenteerd gingen de cultuur-marxisten door het plafond, omdat de game de spot drijft met politieke correctheid en de orwelliaanse massa-immigratiepropaganda.

Tijdens de presentatie van het nieuwe Doom-spel ‘DOOM: Eternal’ in Grapvine, Texas, werd duidelijk dat het spel politiek incorrecte eigenschappen heeft. Het spel speelt zich af in een fictieve toekomst waarin de wereld wordt overspoeld door demonen van een andere dimensie.

Om de geschrokken bevolking tot rust te brengen, wordt een vrouwelijke AI-robot gebruikt die berichten verspreidt over de nieuwe demonische wereldorde. De opdracht is om de mensen over te halen om de demonische invasie met open armen te verwelkomen.

– Broeders en zusters, laten we de overgang van onze vrienden naar onze wereld zo comfortabel mogelijk maken, zegt de propagandarobot.

De AI-robot maakt ook gebruik van klassieke cultuur-marxistische newspeak als ze zegt:

– Vergeet niet dat ‘demon’ een krenkend woord kan zijn, noem ze in plaats daarvan ‘dodelijk gehandicapt’.

Terwijl het personage in het spel rond rent in een kapot gebombardeerde post-apocalyptische wereld en op monsters en demonen schiet, is de AI stem op de achtergrond te horen:

– Houdt u zich alstublieft rustig. U merkt een kleine verandering in de omgeving, maar vrees niet: alles maakt deel uit van het plan, verkondigt de vrouwenstem op een rustige toon..

– De aarde is de smeltkroes van het universum, zegt ze, terwijl de planeet in vlammen opgaat.

De duidelijke parodie op voorstanders van massale immigratie in het Westen is aan de cultuur-marxisten niet voorbijgegaan. Op sociale media beklagen zich nu de zogenaamde rechtvaardigheid-strijders – Social Justice Warriors/SJW’s – over het nieuwe Doom-spel.

De computerspel-site  GameRevolution beschrijft de politiek incorrecte satire in ‘DOOM: Eternal’ als “beledigend saai” en beweert dat het “een specifieke, zeer gevaarlijke groep op het internet zal aanspreken – extreem rechts”.

“Het zeggen dat ‘demonen een krenkende term’ is om lachen te genereren, suggereert dat het net zo absurd is om te eisen dat je moorddadige demonen met fatsoen en liefde behandelt zoals men een transpersoon, een gehandicapte of een niet-blanke persoon met fatsoen en liefde behandelt. Het vergelijkt op de een of andere manier mensen die niet blank, heteroseksueel, of niet gehandicapt zijn letterlijk met demonen uit de hel. Met name ‘dodelijk gehandicapt’ is een direct equivalent van de term ‘geestelijk gehandicapt’, en het is een equivalent dat niemand kan waarderen”, schrijft GameRevolution.

Funnyjunk.com heeft een aantal van de beste SJW commentaren verzameld over ‘DOOM: Eternal’:

Bron:

https://redice.tv/news/sjws-flip-over-doom-eternal-as-it-mocks-leftist-political-correctness-on-immigration

https://www.gamerevolution.com/features/418045-doom-eternal-mortally-challenged-joke-offensively-boring

https://funnyjunk.com/channel/vidyagaems/Mortallychallenged+controversy/lxlzLyk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Nieuwe DOOM-spel hoont politieke correctheid: “Demon is een krenkend woord – gebruik dodelijk gehandicapt”

  1. Weet je wat dodelijk gehandicapt is; een gehandicapte die manisch depri is 🙂
    Wat dodelijk en geestelijk-gehandicapt is; dat weet inmiddels iedereen.
    Waren het vroeger die een wit laken over hun kop trokken en boe riepen in instellingen.
    Nu zijn het die met een donker laken zich in onze samenleving begeven en niet opgesloten worden, niet eens een paar pilletjes toegediend krijgen!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s