Nieuw

Nieuw onderzoek: Duidelijke meerderheid van de Schotse jongeren is tegen massale immigratie.

Pixabay

Uit de resultaten van een recent onderzoek in Schotland blijkt dat een meerderheid van de ondervraagde jongeren het huidige immigratiebeleid van het land niet steunt.

Onlangs heeft de Schotse overheid opdracht gegeven voor een onderzoek naar de visie van jongeren op het huidige immigratiebeleid, omdat de stemgerechtigde leeftijd in Schotland sinds 2015 is verlaagd naar 16 jaar.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Ipsos Mori en is gepubliceerd onder de naam ”Young People’s Attitudes to Immigration Report”. Uit de resultaten zou blijken dat bijna twee derde van de meer dan 1 700 Schotse studenten in de leeftijd van 11 tot 18 jaar van mening is dat de immigratie moet worden teruggedrongen of op het huidige niveau moet worden gehandhaafd.

30 procent van de respondenten heeft geantwoord dat ze vinden dat de immigratie ofwel moet worden teruggedrongen ofwel volledig moet worden stopgezet. Slechts 15 procent van de jongeren antwoorden dat ze meer immigratie willen.

Bron:

Study: Scottish Teens Overwhelmingly Opposed to Open Border

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Nieuw onderzoek: Duidelijke meerderheid van de Schotse jongeren is tegen massale immigratie.

 1. Dus 15 % wil meer? Willen die zo graag dat moslims de dienst uit gaan maken?
  En tzt als volksvermaak koppen hakken op het plein,nou dan mogen ze voor mij vooraan in de rij staan niet om te kijken maar als eersten die hun kop van de romp wordt afgehakt
  Sorry ik ben beetje hard vanavond

  Liked by 1 persoon

 2. Gelukkig dat de jongeren zich ook niet in de maling laten nemen door de EU, hou die lui buiten je land.

  Like

 3. Nu weten we ook waarom die video circuleert ,of is dat te kort door de bocht?

  Liked by 1 persoon

 4. Die jongeren hebben zeker veel gespijbelt van school aangezien ze nog kunnen nadenken. Best wel bijzonder aangezien die schotten over het algemeen behoorlijk rood overgoten zijn.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 21, 2018 om 00:16 //

  Cocnlusie: in die leeftijdscategorie is 15% van de “Schotten” van vreemde origine…

  Liked by 1 persoon

 6. Reinier Vangie // augustus 21, 2018 om 07:58 //

  Las net in de grootste krant van NL dat volgend jaar de belastingen Weer omhoog gaan. 1 keer raden Waarom. Smerig loeder Rutte.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Dankzij christelijke landverraders: schoolkinderen in de moskee | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s