Nieuw

Michael Moore: Trump wordt de laatste president van de Verenigde Staten

Screenshot YT.

Donald Trump is een duivelse genie die zichzelf als dictator van de Verenigde Staten zal uitroepen. Dit beweert althans de linkse Michael Moore, die op dit moment bezig is met een nieuwe documentaire over de Amerikaanse president.

Met zijn aankomende film “Fahrenheit 11/9” hoopt Michael Moore de links-liberalen  in de Verenigde Staten te kunnen mobiliseren om vóór de tussentijdse verkiezingen in november “Trump omver te werpen”.

In een interview met Huffington Post stelt de 64-jarige linkse activist dat Donald Trump een “duivelse genie” is die “niet van plan is het Witte Huis te verlaten”.

In de trailer van de film, die op 21 september zijn première heeft, wordt Trump beschreven als “de laatste president van de V.S.”.

– Het verzet – het echte verzet – komt niet van de democratische partij of van het liberale establishment. Ik kan op dit moment niet al te veel onthullen, maar er vindt een echte opstand plaats. Ik weet niet of het zal lukken of niet. Het is misschien te laat, zegt Michael Moore.

De 64-jarige, die in de sociale media flink bespot wordt, lijkt de hoop op afzetting van de gekozen president nog steeds niet te hebben opgegeven.

– Als we eenmaal in een prachtige harmonie samenkomen, zal de criminele familie van Trump worden vervolgd, zal de openbare orde worden hersteld en zullen we een ziektekostenverzekering voor iedereen hebben, zegt hij.

Bron:

https://www.rt.com/usa/435589-moore-trump-fahrenheit-119/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Michael Moore: Trump wordt de laatste president van de Verenigde Staten

 1. Frans Wouterse // augustus 20, 2018 om 08:34 //

  Wat lopen er toch een gekken rond in de VS. Maar van Trump mag hij dat gerust opschrijven. Hij is dus in ieder geval niet tegen censuur.

  Liked by 1 persoon

 2. ieznogoedh // augustus 20, 2018 om 12:45 //

  Het verzet – het echte verzet – komt niet van de democratische partij of van het liberale establishment.

  Misschien deze gek een zetje de goede kant op geven?

  Like

 3. Moore ziet er niet alleen uit als een oud wijf maar lult ook als een oud wijf.

  Liked by 1 persoon

 4. claasje kater // augustus 20, 2018 om 15:43 //

  minder minder moore

  Liked by 2 people

 5. paulzwueste // augustus 20, 2018 om 16:04 //

  Meerderheid van de Amerikanen nemen die wandelende vetkwab niet serieus.
  Zelfde gietmal als voorheen Spekman van voorheen PVDA.

  Liked by 1 persoon

 6. Mafketel die vent.

  Liked by 1 persoon

 7. het echte verzet komt van………………. zijn antifa clubje en marxistische studenten. Dit wordt lachen

  Like

 8. Michael Moore is een man die ooit een prachtige documentaire heeft gemaakt over de Gezondheidszorg overal ter wereld en vergeleken met elkaar. De documentaire heette ‘Sicko’.

  Maar kennelijk gaat het nu toch bergafwaarts met hem. Dementie slaat op steeds jongere leeftijd toe.

  Liked by 2 people

 9. Fransdo
  Dat was idd een aardige docu, had toentertijd sowieso wel sympathie voor Moore maar sinds Trump president is is voor mij bij velen het masker gevallen en wat je toen te zien kreeg was niet prettig. Zo was ik bijvoorbeeld altijd groot fan van de Niro maar ik kan die man niet meer serieus nemen en z’n films dus ook niet meer, het is niet meer hetzelfde en dat geldt voor heel veel personen. Wel jammer, soms doet de waarheid idd pijn en begrijp ik opeens de uitspraak onwetendheid is een zegen, hoewel ik het toch anders zie want je moet altijd de waarheid willen weten ook al wordt de wereld plots een stuk minder mooi. En voor alle duidelijkheid, dat ze geen aanhanger van Trump zijn vind ik prima maar vanwege de manier hoe ze tekeer gaan moet ik me wel realiseren dat het eigenlijk helemaal niet zulke prettige personen zijn.

  Liked by 1 persoon

 10. Hallo Dick,

  IK kan het niet anders dan volledig met je eens zijn. Persoonlijk vind ik Trump een prima president. Hij zegt wat hij denkt en hij doet wat hij zegt. Had Hillary Clinton die crisis in Noord Korea ook kunnen oplossen zoals Trump dat heeft gedaan? In ieder geval heel wat anders dan leugenachtige Rutte die veel belooft maar weinig waarmaakt en in het buitenland weer andere dingen roept dan hier. Zijn ‘America first’ begrijp ik volkomen en ook zijn oproep dat Europa hun defensiebudget moeten opschroeven tot de beloofde 2% in plaats van te gebruiken om maar zo veel mogelijk cultuurverrijkers op onze kosten naar hier te halen.

  Ik ben geen psycholoog maar volgens mij is Michael Moore een aandachtsjunk die er nu flink tegen aan gaat om weer in the picture te komen. Gelukkig is Trump een figuur die dat ook weer makkelijk van zich af laat glijden.

  Maar inderdaad,dit helpt allemaal niet om je vertrouwen in mensen te behouden. De man is wat mij betreft volledig van zijn voetstuk afgekukeld.

  Liked by 1 persoon

 11. GEWOON EEN IDIOOT!!

  Like

 12. Heb hem gezien op Prison Planet bij Paul Watson tijdens de verkiezingen, hij oogt beetje als met euh een knoop in de zakdoek maar verdomd venijnig vind het een eng mannetje.
  Ik weet niet waar hij dat allemaal vandaan haalt voorlopig is de realiteit dat Trump er net zit.
  Het enige waar ik het met Moore eens ben is idd het is zonde van die verzekering.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s