Nieuw

Dweilen met de kraan open: DVZ laat opgepakte illegalen onmiddellijk weer vrij

Screenshot ZDF heute.

Tom Van Grieken: “Vlaams Belang eist een échte verschuiving op vlak van immigratie”

Nadat politiezone Westkust aan de alarmbel trok,  laat nu ook de korpschef van Kruibeke-Temse weten dat zijn politiediensten niet langer actief illegalen zullen oppakken. Reden? Als de politie hen oppakt, laat Dienst Vreemdelingenzaken hen bijna allemaal weer onmiddellijk vrij.

Dat onze grenzen nog steeds zo lek als een zeef zijn, blijkt dag na dag uit de grote hoeveelheden illegalen die samentroepen om de oversteek naar Groot-Brittannië te maken. De overlast is niet te overzien. De politie doet wat ze kan, maar tot overmaat van ramp kan hetzelfde niet gezegd worden van Dienst Vreemdelingenzaken. “Wat gebeurt er in de praktijk? Wij pakken die transmigranten op, doen al het werk en dan beslist DVZ in bijna 100% van de gevallen ze onmiddellijk vrij te laten met een papiertje dat ze het land moeten verlaten. Resultaat: ’s anderendaags staan diezelfde transmigranten hier weer voor onze neus”, aldus de politie.

Vlaams Belang >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Dweilen met de kraan open: DVZ laat opgepakte illegalen onmiddellijk weer vrij

  1. antiislamnu // augustus 20, 2018 om 22:51 //

    Transmigranten ??? Illigale Asielparasieten zal je bedoelen en de medewerkers van de immigratie dienst moeten op staande voet ontslagen worden.

    Like

  2. Dienst Vreemdelingenzaken hen bijna allemaal weer onmiddellijk vrij, niet zo verwonderlijk deze gasten zijn nodig voor de Euro-jihad.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s