Nieuw

De woede van het kwaad – Afghaanse moordenaar van Mia probeert in rechtszaal justitieambtenaar te wurgen 

Duitsland – Toen Mia’s moeder alsof ze in trance was haar getuigenis voor de rechtbank aflegde, werd de aangeklaagde Afghaan steeds onrustiger, tot hij zich uiteindelijk woedend op een parketwachter stortte. Dienst Speciale Interventie-agenten stormden naar binnen…

In bloeddorstigheid vermoorde hij met talrijke messteken de 15-jarige Mia Valentin in een DM-supermarkt in Kandel: Abdul D., de jonge Afghaanse asielzoeker, staat momenteel terecht in Landau. En hier ging hij plotseling weer berserk.

Volgens een onderzoeksrapport zou hij 20 jaar oud zijn, maar het hof veronderstelt zijn leeftijd op 17.5 jaar, klaarblijkelijk om de rechtszaak buiten de publiciteit te kunnen voeren. Vrijdag kon het zichzelf van het oncontroleerbare geweld van de verdachte overtuigen.

Levenloos en verminkt

De moeder van het vermoorde meisje had zojuist haar schrijnende verklaring voor de jeugdrechtbank afgelegd, “verzonken in zichzelf, bijna alsof in trance,” schrijft de krant ‘Bild’ aan de hand van beschrijvingen van de aanwezigen.

De vrouw vertelde hoe ze te weten kwam over de gewelddadige dood van haar dochter en dat ze pas in de kliniek echt tot besef kwam dat ze haar enige kind voor altijd verloren had. Daar lag Mia, levenloos en volledig verminkt. Ze streelde haar gezicht. Ze was koud. Later werd ze begraven in haar babydeken.

De woede van het kwaad

Abdul D. zou al steeds onrustiger zijn geworden in het beklaagdenbankje tijdens de toespraak van de moeder, zoals een rechercheur beschreef. Plotseling sprong hij op en schreeuwde, “Ik wil hier nu uit!” Naar verluidt zouden twee gevangenbewaarders hebben geprobeerd hem vast te houden.

Op dat moment zou Abdul D. volledig los zijn gegaan, op een parketwachter hebben gespuwd en hem beledigd als een “vuile smeris”. Toen sprong hij naar de nek van de man en wurgde hem. Verscheidene agenten van Speciale Interventie stormden de rechtszaal in en bedwongen de Afghaan, boeiden zijn handen en voeten vast en sleurden hem weg.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/sek-einsatz-im-kandel-prozess-mia-moerder-abdul-d-wuergt-nach-wutausbruch-justizbeamten-a2513815.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on De woede van het kwaad – Afghaanse moordenaar van Mia probeert in rechtszaal justitieambtenaar te wurgen 

 1. In welk land zouden ze direct schieten ?

  Like

 2. Reinier Vangie // augustus 20, 2018 om 11:11 //

  Als ik zo,n interventie persoon was daar had ik hem helemaal lek geschoten.

  Like

 3. polderboy // augustus 20, 2018 om 11:29 //

  Een anonieme ambtenaar klapt uit de school, over de reeds duidelijk vaststaande dood van het arme kind Mia:
  „Das war doch klar. Wer hat was anderes erwartet?“
  https://www.allgemeine-zeitung.de/lokales/rhein-main/spateres-opfer-mia-v-gequalt-und-verfolgt-bluttat-von-kandel-hat-eine-erschutternde-vorgeschichte_18762100#

  Maar goed, zo blijkt dus, die Afghaanse moordenaar schuift als asielkindje maandelijks nog eens extra 5000,- Euro bovenop de gewone uitgaven voor de asielindustrie.

  En dat soort kippen met gouden eieren knijp je een oogje bij toe, als die Duitse meisjes zoals Mia bedreigen, mishandelen, intimideren, stalken, beledigen, afpersen et cetera, zoals de moordenaar in de maanden voorafgaande aan de moord deed.

  Ongelofelijk meedogenloos subsidiegeld geil crimineel blijkt die asielmaffia in werkelijkheid dus te zijn, als je het artikel leest. Te verschrikkelijk voor woorden, de hypocrisie van die lui..

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh // augustus 20, 2018 om 12:42 //

  “Ik wil hier nu uit!”

  Wees niet verbaasd als het hem nog lukt ook. Wordt wel een flutstrafje, want zielig.

  Like

 5. op de markt vierendelen.

  Like

 6. Niet te zwaar straffen, niet naar de gevangenis.
  Met een ketting van 50 – 100 cm aan Angela Merkel vastketenen,
  dat lijkt me een goed experiment.
  Zijn we snel van Frans Timmermans en Schulz af, als die Merkel vriendelijk begroeten.
  En Merkel die dan blijft roepen: wir schaffen das!

  Like

 7. walterh66 // augustus 21, 2018 om 15:47 //

  Als iemand het raam openzet en daarmee muggen binnenlaat, is dan de mug schuldig als die gaat steken, of degene die het raam heeft open gezet.
  Als iemand de grens openzet en daarmee getraumatiseerde potentiële moordenaars binnenlaat, is dan de moordenaar schuldig, of Merkel/Rutte/Timmermans?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s