Nieuw

Britse regering steunt de Zuid-Afrikaanse landroof van blanke boeren

De regering van Theresa May lijkt haar steun te geven aan het sovjetachtige beleid van “landonteigening zonder compensatie”, dat erop gericht is de blanke boeren in Zuid-Afrika van hun bezit te beroven.

Breitbart Londen heeft een brief gezien van het Harriet Baldwin parlementslid, staatssecretaris van Buitenlandse Zaken en Gemenebest Bureau (FCO), aan Sir Paul Beresford MP, die informeerde naar het regeringsstandpunt ten aanzien van het beleid namens een betrokken kiezer.

“De Britse regering begrijpt de noodzaak van landhervormingen in Zuid-Afrika”, verklaarde Baldwin, en voegde daaraan toe dat zij de beloften van president Cyril Ramaphosa “verwelkomde” dat “het proces van de (her)distributie van land ordelijk zou verlopen binnen de Zuid-Afrikaanse wetgeving” en zou worden uitgevoerd “zonder negatieve gevolgen voor de economische groei, de landbouwproductie en de voedselzekerheid”.

In een follow-up-email aan de kiezer van het Afrika-departement (Centraal en Zuid) van de FCO, ook gezien door Breitbart Londen en bevestigd als “een afspiegeling van het regeringsbeleid op dit punt” door de FCO-nieuwsdesk, bevestigt het departement dat Theresa May tevreden is met het feit dat het te horen heeft gekregen dat “het proces op een meerpartijenbasis zou worden voortgezet, via het Parlement, en… binnen de grenzen van de Grondwet en zorgvuldig zou worden ontworpen om schade aan de voedselzekerheid te voorkomen of investeringen af te schrikken”.

Lees verder bij Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Britse regering steunt de Zuid-Afrikaanse landroof van blanke boeren

 1. Natuurlijk ze hebben er geen belangen meer.

  Like

 2. templars2017 // augustus 20, 2018 om 17:37 //

  Dat ze eerst eens naar hun eigen geschiedenis kijken ,ze hebben de boeren in de tijd geknecht ,dan heel de tijd de rijkdommen gestolen en nu laten ze de blanken weer aan hun lot over ,walgelijk

  Like

 3. Ongelofelijk…
  “De Britse regering begrijpt de noodzaak van landhervormingen in Z Afrika”
  Huh, de noodzaak van landhervormingen?
  Stelen van rechtmatige eigenaren?

  De Britse Regering kan/kunnen net zo goed actief een doodvonnis ondertekenen voor de Afrikaanse Boeren. Uiteindelijk komt het op hetzelfde neer.

  De Britse Regering verpakt het in “mooie” woorden maar het betekent een doodvonnis voor de boeren die eeuwenlang rechtmatig in Z Afrika boeren.

  Like

 4. lijst van wat britten op hun kerfstok hebben is al mijlen lang, wat is 1 meer of minder.

  Like

 5. antiislamnu // augustus 21, 2018 om 21:27 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s