Nieuw

‘Amerikaanse’ dokter veroordeeld voor verkrachting ziekenhuispatiënt krijgt geen gevangenisstraf: “kleine sullig mannetje van middelbare leeftijd verloor zijn verstand”

Deze joekels zijn ter illustratie.

Een voormalige Texaanse arts die veroordeeld is wegens verkrachting van een zwaar verdoofde ziekenhuispatiënte krijgt geen gevangenisstraf voor zijn misdaad.

Een rechter veroordeelde Shafeeq Sheikh, een 46-jarige voormalige arts die voor Baylor College of Medicine werkte, op vrijdag tot tien jaar proeftijd en beval dat hij als zedendelinquent zou worden geregistreerd, rapporteert Breitbart.

Het incident vond plaats in 2013, toen de vrouw patiënte was in het Baylor College of Medicine.

Het slachtoffer, dat niet geïdentificeerd is, vertelde de autoriteiten dat de mannelijke arts haar kamer drie keer inging alvorens haar op zijn derde bezoek te verkrachten. De vrouw zei dat zij zwaar verdoofd was en niet kon terugvechten of om hulp vragen omdat de hulpknop door een verpleegster was losgekoppeld, volgens gerechtelijke stukken.

De vrouw meldde het incident de volgende ochtend en stemde ermee in een verkrachtingskit te ondergaan.

De 12-koppige jury van vijf vrouwen en zeven mannen vond de voormalige arts na 15 uur overleg schuldig aan tweedegraads seksueel geweld. Bij de veroordeling van Sheikh de volgende dag eisten de aanklagers de maximumstraf van 20 jaar gevangenisstraf.

– Hij zocht haar uit. Hij koos haar als prooi. Je weet dat hij het type man is dat meerdere keren naar binnen zou gaan, testen, kijken hoe ver hij kon gaan en daarna terug zou keren naar zijn normale werkzaamheden, vertelde openbare aanklaagster Lauren Reeder tegen de juryleden

Maar de defensie debatteerde dat de seks tussen Sjeik en het slachtoffer in overeenstemming was.

– Hij maakte een fout, maar hij viel haar niet seksueel aan. Hier hebben we deze latina vrouw met haar grote valse borsten die dat kleine sullige mannetje van middelbare leeftijd verleidde en hij verloor zijn verstand, zei advocate Lisa Andrews.

De juryleden sloten zich aan bij de verdediging en bevolen de rechter aan de zaak in lichtere zin te veroordelen. Texas is één van een handvol staten die jury’s toestaat om strafsancties te bepalen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on ‘Amerikaanse’ dokter veroordeeld voor verkrachting ziekenhuispatiënt krijgt geen gevangenisstraf: “kleine sullig mannetje van middelbare leeftijd verloor zijn verstand”

 1. Kleine Sheikh ging voor hem denken en nam de praktijk over.

  Like

 2. Zijn afkomst heeft in zijn voordeel gewerkt?

  Like

 3. ieznogoedh // augustus 20, 2018 om 12:39 //

  Hier hebben we deze latina vrouw met haar grote valse borsten die dat kleine sullige mannetje van middelbare leeftijd verleidde en hij verloor zijn verstand, zei advocate Lisa Andrews.

  Eens zien of deze advocate haar mening verandert als ze zelf slachtoffer wordt van een klein sullig mannetje.
  Je you bijna mislim willen worden omdat zij altijd vrouwen schijnen te treffen die instemmen met sex.

  Like

 4. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 13:03 //

  1) Dus als je ooit een borstoperatie hebt ondergaan, dan is elke volgende arts voor wie je je (functioneel!) uitkleedt een man die je wilde verleiden?
  2) een latina met grote borsten zou het nodig hebben om een klein sullig mannetje van middelbare leeftijd te verleiden? Omdat ze anders niemand kan krijgen of wat?

  Achterlijke advocate.
  Nou neen, ze was wel succesvol in het overtuigen van de jury. Dus: slimme advocaten maar achterlijke jury! Wereldvreemde maloten. Wacht tot hun eigen dochter het slachtoffer is.

  Like

 5. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 13:05 //

  Overigens, bedankt, Rommel, voor de zorgvuldige selectie van een passend plaatje.
  Ondanks de inhoud van de artikels is dit soms echt wel een “feel good website” 😉

  Like

 6. Ja, ik ken mijn pappenheimers.
  Overigens denk ik zelf dat die arts in een valstrik van deze rondborstige vrouw is gelopen met de bedoeling om hem een poot uit te draaien, wat waarschijnlijk de jury ook door had. Het blijft nog wel steeds een sukkel om daarin te tuinen. Vooral als gefortuneerd man in de States moet je op je hoede zijn voor deze golddiggers.

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 14:44 //

  @Rommel
  Gezien het verknipte rechtssysteem, zou je wel eens gelijk kunnen hebben. Anderzijds blijft het merkwaardig dat de hulpknop was losgekoppeld.
  Alhoewel … door een verpleegster? Was dit een handlangster van de Latina die mee in het complot zit? Indien niet (volgens de jury), dan was de arts schuldig, maar waarom dan zo’n lage straf. Indien wel, dan is hij erin getuind maar waarom wordt de nurse dan niet veroordeeld voor medeplichtigheid met het “slachtoffer”?

  Like

 8. Een ding is helder, die mevrouw op de foto zal niet snel verdrinken, daar zal ze het ook wel voorgedaan hebben, toch…toch

  Like

 9. @Rommel, mag ik een andere avatar, iets stoers of zo, een leeuw?!

  Like

 10. Een korte introductie tot Gravatars
  https://www.wphandleiding.nl/gravatars/
  Je eigen Gravatar maken
  https://en.gravatar.com/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s