Nieuw

Als de Duitse politie zich niet meer verweert tegen Merkel’s gasten

Een video-opname vanuit Plauen in Saksen laat zien welke rampzalige gevolgen van de ongecontroleerde immigratie van cultuurvreemde islamitische jonge mannen niet alleen de bevolking moet dragen. Zelfs de “staatsmacht” is machteloos overgeleverd aan de genade van de archaïsche terreur.

Wanneer men de volgende beelden heeft gezien, rijst niet alleen bij de Saksische AfD-woordvoerder Benjamin Przybylla de vraag:

“Als de politie in het land waarin wij ‘goed en gelukkig leven’ te overbelast is om zichzelf te beschermen, waarom zou de burger dan nog steeds vertrouwen hebben in dit soort ‘staatsmacht’? ”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/08/20/wenn-polizei-merkels/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Als de Duitse politie zich niet meer verweert tegen Merkel’s gasten

 1. Reinier Vangie // augustus 20, 2018 om 14:34 //

  Het wordt tijd dat wij ons gaan bewapenen tegen dat schorem binnen gehaald door onze eigen regering. Van de politie alias bonnen machines hoeven we niets meer te verwachten. De politie en justitie zijn tegen ons en pro al dat buitenlandse tuig.

  Like

 2. Als het autochtonen waren geweest dan hadden ze direct en terecht het dienstwapen getrokken, nu het geen autochtonen zijn schieten ze acuut in hun schulp zo bang zijn ze dankzij de indoctrinatie. Je kan met recht zeggen dat de allochtonen de nieuwe übermenschen zijn dankzij de establishment. Beangstigende ontwikkeling.

  Like

 3. Wachteres // augustus 20, 2018 om 15:47 //

  Nou begrijp ik waarom er geen filmopnames van personen meer mogen worden genomen.

  Daar staat een strenge straf op.

  Like

 4. is te zot voor woorden, vies tuig, gelijk lek schieten die geluks zoekers, moet je in hun apenland doen een agent aanvallen, ze weten dat ze aan de winnende hand zijn

  Like

 5. Dit is echt te zot voor woorden , als het autochtonen hadden geweest dan was het gans anders gelopen,zeker weten!Maar om het eens anders te bekijken, wat zou er gebeuren mochten wij de praktijken van hen gaan gebruiken?
  Wat zou er gebeuren mochten wij terreurcellen maken die aanslagen gaan plegen op hun moskeezooi?
  Wat zou er gebeuren mochten we hen in hun gemeenschappen met een tientonner gaan doorploegen om zoveel mogelijk doden te maken?
  Wat zou er gebeuren mochten wij hen op straat aanvallen en verwonden of doden zoals zijn het ons aandoen?
  Wat zou er gebeuren als we hun vrouwen in het vizier zouden nemen om ze als verkrachtingsspeeltje te gebruiken?
  Kort gezegd wat zou er gebeuren mochten wij hetzelfde gaan doen als wat zij hier doen?

  Wat?

  Like

 6. Templars: op zich is de omdraaiing van mislam gedrag tegen hunzelf een mooi uitgangspunt: wat als….de praktijk is dat onze cultuur dingen zoals vrouwen aanvallen en verkrachten als verachtelijk ziet en dit zal ook niet snel een nationale sport zien.
  Al die andere zaken….een logisch gevolg van hun daden en ik twijfel er niet aan dat dit allemaal ook tegen hun zal plaatsvinden. We zullen dan zien dat de pers en de overheid de dappere burger die op deze wijze in verzet gaat als geestesziek of rasistisch zal brandmerken, iets wat het kern probleem eigenlijk bloot geeft: de bondgenoten van mislams moeten eerst worden geneutraliseerd, en dat is essentieel. Zonder collaborateurs is islam niet langer heilig en onschendbaar en worden onze wetten ook op hun toepasbaar.
  Daar zit het kernpunt, de collaborateurs stoppen.

  Liked by 1 persoon

 7. Templars
  Wat jij voorstelt daar wordt m.i. al heel lang door de autoriteiten op gewacht want dan kunnen ze voor eens en altijd korte metten maken met het opstandige autochtone volk.

  Als je het echt goed wil kopiëren dan zou het moeten gebeuren in islamitische landen en dan hoef je niet te raden hoe daar dan op gereageerd zal worden!!

  Like

 8. https://www.rt.com/news/436415-latvia-drills-quell-unrest/ ……dit is wat je kunt verwachten van “ons” eigen leger….de NAVO oefent nu in het vechten tegen burgers….eigen burgers….die oorlog tussen rassen en geloof moet er komen, enkel zo kan de elite hun wil binnen dit leven aan de bevolking van Europa opleggen, door alles eerst tot puin te maken.

  Like

 9. Scrutinizer // augustus 21, 2018 om 00:14 //

  @Templars
  “Wat zou er gebeuren als we hun vrouwen in het vizier zouden nemen om ze als verkrachtingsspeeltje te gebruiken?”
  Euhm… ik hoop dat ik nooit die opdracht krijg want zonder Viagra, zou ik dan voor het eerst in mijn leven een fail hebben, vrees ik.

  Maar verder, vrees ik dat het slechts een kwestie van tijd is, eer er zo’n tegenbeweging op gang komt. U zal dan zelf kunnen zien wat er dan gebeurt. M.i. escaleert het dan in geen tijd tot een totale burgeroorlog zoals destijds in Joegoslavie maar dan nu EU-wijd.
  Wat mij betreft dan ook DE reden dus om me tijdig uit de voeten te maken, zeker als vader van een peutertje.

  Like

 10. Reinier Vangie // augustus 21, 2018 om 03:13 //

  Ik woon gelukkig heel ver weg van Europa wat nu eigenlijk heet Sodom En Gomorra. Dat is mijn redding want ik zou een moslim killer worden. Alles wat ik lees over Europa en wat de regeringen uitvreten maken van mij een terrorist. Miljarden van ons geroofde belasting wordt besteed aan deze monsters en ons mij is nooit gevraagd of ik wij dat willen.
  De overheid verhoogd stelselmatig de belastingen zonder dat wij daar enig profijt van hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s