Nieuw

Zweedse rechterlijke macht probeert identiteiten te verduisteren van de Gotenburg autoverbranders – aanhoudingsbevel werd geconfisqueerd

© Samhällsnytt

Het besluit van de districtsrechtbank van Gotenburg om de identiteiten geheim te stempelen van de verdachten van de autobranden in Gotenburg heeft kritiek opgeroepen. Tegen deze beslissing is onder meer beroep aangetekend door de West-Zweedse krant GT van Expressen, bericht Samhällssnytt.

In de meeste gevallen worden de identiteiten van verdachten openbaar wanneer ze worden opgeroepen.

Maar toen een van de verdachte personen voor de autobranden in Gotenburg op donderdag werd voorgeleid, koos de de districtsrechtbank Gotenburg om de identiteit van de man te beschermen.

Dit ondanks het feit dat linkse politici en mediaprofielen samenzweringstheorieën hebben verspreid dat achter de branden rechtsextremisten of Russen zaten.

Tegen het besluit van de rechtbank is onder andere het Zweedse dagblad GT in beroep gegaan.

Volgens GT heeft de rechtbank geen concrete redenen voor zijn handelswijze gemeld en volgens de krant is het “duidelijk dat deze zaak niet verschillend is van andere zaken waarin de districtsrechtbank ervoor kiest om de arrestatiebevel-bewaarnemingen in hun geheel uit te vaardigen”.

“Een algemeen gevoel, of algemene redenering dat het voor een familielid of de verdachte zelf onaangenaam kan zijn dat een naam van het aanhoudingsbevel openbaar wordt, is niet genoeg”, schrijft GT.

Bron:

https://samnytt.se/rattsvasendet-forsokte-morka-vem-bilbrannare-var-sekretessbelagt-haktningsframstallan/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zweedse rechterlijke macht probeert identiteiten te verduisteren van de Gotenburg autoverbranders – aanhoudingsbevel werd geconfisqueerd

  1. Zweedse rechterlijke macht….
    Er komt een tijd dat deze macht onzichtbaar vanaf een donker scherm gaat optreden……elke uitspraak direct en dwingend……….een enge tijd die we tegemoet gaan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s