Nieuw

Zweden Democraten: Moslims die moskeeën willen bouwen kunnen Zweden verlaten 

Zweden Democraten-leider Jimmie Åkesson houdt zijn poot stijf. © Sverigedemokraterna

Moslims moeten zich aanpassen aan de Zweedse gewoonten en als ze moskeeën met minaretten willen bouwen, kunnen ze zich vestigen in een ander land. Dit werd op zaterdag door SD-leider Jimmie Åkesson verklaard tijdens een pleinbijeenkomst in Söderhamn, schrijft Expressen.

Jimmie Åkesson legde tijdens de pleinbijeenkomst in Söderhamn uit dat immigranten zich aan Zweden moeten aanpassen.

In de eerste plaats door het leren van de taal, maar ook door het volgen van de Zweedse wet- en regelgeving, geschreven als ongeschreven.

Åkesson benadrukte het belang van respect voor democratie, gendergelijkheid, de rechten van dieren en het streven naar consensus in plaats van conflict.

Alleen degenen die daartoe bereid zijn, zullen welkom zijn in het land, wees de partijleider erop.

Hij besprak ook zijn visie op moskeeën.

– Als je niet bereid bent om je aan te passen en vraagt om grote moskee-complexen te bouwen met minaretten, dan ben ik ervan overtuigd dat je in een ander land moet wonen, vertelde hij een juichend publiek in Söderhamn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweden Democraten: Moslims die moskeeën willen bouwen kunnen Zweden verlaten 

 1. Frans Wouterse // augustus 19, 2018 om 11:25 //

  Daar zou elke Europese regering achter moeten staan. Helaas is dat niet zo en verwarren ze multiculturele samenleving met een getto geleid door haatimams.

  Like

 2. Fantastisch, ik hoop dat de rest van Europa dit idee overneemt en direct in de praktijk brengt.

  Like

 3. Helemaal mee eens, waarom moeten overal moskeeën gebouwd worden, we zijn geen moslim landen bouwen wij westerlingen kerken in die landen? Waarom bij ons dan wel

  Like

 4. marhammed // augustus 19, 2018 om 18:53 //

  En de moskeeen die er staan , feestzalen van maken! Ik dacht eerst afbreken, maar tenslotte hebben Wij ervoor betaald .

  Like

 5. Niet mee eens, wel in het openbaar en in de publieke sector en in werkomgeving aanpassen. Hun geloof niet in het openbaar belijden. Kerken én moskeeën niet subsidiëren.

  Like

 6. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 00:22 //

  Wie voor het eerst op de luchthaven Carrasco (MVD) landt en per taxi naar de stad rijdt en daarbij opteert voor de toeristische route langs de rambla, passeert op een gegeven moment in de wijk Buceo een bouwwerk dat hem het ergste doet vrezen: voorwaar een moskee met minaret en dan nog wel op zo’n prominente plaats.
  Maar de oplichting volgt al snel als blijkt dat dit heden ten dage het oceanografisch museum huisvest nadat het in de jaren ’20 van vorige eeuw gebouwd werd als “cabaret” (lees: homotent). Gevoel voor humor hadden ze wel in die tijd 🙂

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 00:31 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s