Nieuw

Wat je al niet meeneemt in je ‘vluchtelingenboot’ – migranten gooien molotovs naar Tunesische veiligheidsdiensten

foto ter illustratie

Een migrant stierf tijdens een politie-operatie tegen een vluchtelingenschip voor de kust van Tunesië, rapporteert krone.at.

De politie ging in de nacht van vrijdag er op af om de boot te stoppen, maar daarna gooiden de gevangenen Molotov-cocktails naar de veiligheidstroepen, volgens de Tunesische Nationale Garde. 

Tot slot staken de migranten de boot in brand en probeerden te vluchten door te zwemmen.

Tijdens de operatie voor de kust van de Tunesische stad Sfax heeft de politie vier Tunesiërs gearresteerd, acht migranten uit Ivoorkust en twee andere uit Congo. Een van hen werd voor brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, zei de woordvoerder van de Tunesische Nationale Garde, Houssemeddine Jebabli. Een inzittende van de boot werd dood aangetroffen. Daarnaast werd een zoektocht naar mogelijke verdere slachtoffers opgestart.

Bron:

https://politikstube.com/was-man-nicht-alles-im-fluechtlingsboot-dabei-hat-sicherheitskraefte-mit-molotowcocktails-beworfen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s