Nieuw

Slangenbezweerder-pastoor gebeten door dodelijk serpent

Een slangen hanterende pastoor van een Pinksterkerk in Kentucky is door een dodelijke ratelslang aangevallen, vier jaar nadat zijn vader was gedood door een ratelslang, zo blijkt uit een vrijdag gepubliceerde documentaire.

Een videoclip van de documentaire toont pastoor Cody Coots die predikt in de Full Gospel Tabernacle in Jesus’ Name kerk in Middlesboro, Kentucky, terwijl hij tijdens zijn preek voor zijn congregatie een dodelijke ratelslang hanteert, schrijft Breitbart.

Maar terwijl pastoor Coots het schepsel met één hand vasthoudt, neemt het een hap uit zijn oor en zorgt het ervoor dat een stroom bloed op zijn lichtblauwe overhemd spettert.

Pastoor Coots probeerde de kerkleden gerust te stellen met de woorden dat hij “zich geen zorgen maakt” en dat God hem zal genezen, maar het bloed bleef over zijn gezicht stromen, zelfs nadat hij het meerdere malen had weggeveegd.

De pastoor van de pinkstergemeente begon uiteindelijk te verstikken, wat een van de kerkleden ertoe aanzette hem de kerk uit te dragen.

De kerkleden brachten pastoor Coots naar het ziekenhuis, waar de artsen zeiden de slangenbeet fataal kon zijn geweest als het niet was behandeld. De artsen vertelden pastoor Coots dat de slang bijna zijn slagader had doorgebeten.

De vader van pastoor Coots, Jamie Coots, 42, stierf aan een slangenbeet aan zijn hand nadat hij een ratelslang tijdens een preek in 2014 in dezelfde kerk vasthield.

De Appalachische pinksterkerk is een van de laatste overgebleven slangen hanterende kerken in Amerika, waar predikanten levende slangen gebruiken om ongelovigen te laten zien dat God hen kan beschermen tegen letsel. De leden van deze slangenbehandelingskerken geloven in een letterlijke interpretatie van een Bijbelse passage in het evangelie van Mark, die stelt:

“En deze tekenen zullen degenen, die geloven, vergezellen; in mijn naam zullen zij demonen uitdrijven; zij zullen in nieuwe tongen spreken; zij zullen slangen oppakken; en als zij iets dodelijks drinken, zal het hen niet schaden; zij zullen hun handen op de zieken leggen, en zij zullen herstellen”.

Pastoor Coots is ondertussen na zijn bijna-dood ervaring, naar verluidt, zijn leven en geloof opnieuw aan het evalueren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Slangenbezweerder-pastoor gebeten door dodelijk serpent

 1. Sukkel

  Like

 2. Op het moment van de beet was God zeker even naar het toilet.

  Like

 3. templars2017 // augustus 19, 2018 om 16:24 //

  Dat beest is horendol geworden van al het gestamp ,trillingen zijn een indicator dat er gevaar kan dreigen ,als ze niet kan vluchten dat bijt ze ,aangezien die kerel zweet als een otter en de slang kan niet weg ,heeft ze zichzelf verdedigd geur is namelijk een voorname parameter in het leven van een slang ,ze ruikt de angst bij haar prooi.
  Die vent moet zijn bijbel eens herlezen, er staat in “ze zullen slangen oppakken” niet ze gaan er de zot mee houden, trouwens Amerika bestond niet ten tijde dat die regels zij vastgelegd ,en in die tijd werd een slang gezien als de vertegenwoordiging van het kwaad ,gestoeld op hetgeen verteld wordt in het verhaal van Adam en Eva.
  Wat we hier zien is een interpretatie van geloof fanatisme gestoeld op een verkeerde interpretatie , als ie denkt dat ie de slang door het geloof kan verslaan dan zal hij altijd verliezen.

  Like

 4. Geloofsgekkies, je hebt ze in alle maten en soorten.

  Like

 5. Dat leert de Bijbel niet!

  Like

 6. Helemaal gek, ook helemaal gek!
  Een vriend die ook slecht op zijn hoeven staat zit daar nu bij.
  Eerste had de grootst mogelijke problemen om zichzelf te accepteren, maar nu niet meer hoor!
  Yep. de schepper heeft er een doel mee,
  of de lijm was op.
  Ze hebben allemaal last van schizofrenie.

  Like

 7. Scrutinizer // augustus 20, 2018 om 00:54 //

  Bij het lezen van de titel dacht ik dat een SJW hem gebeten had…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s