Nieuw

Italië: Werd de Morandi-brug opgeblazen?

Op 14 augustus 2018 stortte in Genua een onderdeel van 250 meter van de snelwegbrug Ponte Morandi in.

Een gepensioneerd civiel ingenieur, gespecialiseerd in bruggenbouw, heeft nu een video van de instorting geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat de instorting van de brug veroorzaakt had kunnen worden door een explosie. Zijn er nog andere gronden voor deze stelling?

Zie ook:

Bron:

https://politikstube.com/italien-wurde-die-morandi-bruecke-gesprengt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7209 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Italië: Werd de Morandi-brug opgeblazen?

 1. 2 vragen komen gelijk in mij op:
  – Waarom zou men deze brug laten springen?
  – Bij een opzet-scenario, waarom heeft de huidige rechtse regering hier dan geen voordeel uit gehaald?

  Like

 2. Dat was eigenlijk mijn eerste gedachte bij de instorting……vreemd dat hier nog niet naar gekeken is.

  Like

 3. Er zijn verklaringen van ooggetuigen die spreken van een blikseminslag vlak voor de ineenstorting van de brug, dit zou de mogelijkheid van een explosie kunnen ondersteunen.

  De brug was continue in onderhoud en reparatie, een echt zwakke plek zou dan toch bijtijds moeten worden gesignaleerd en tot een algehele renovatie hebben geleid.

  Aan de andere kant zou een echte terreuraanslag allang worden opgeëist door b.v. de IS of aanverwante organisaties. En inderdaad zou de huidige rechtse regering er geen enkel belang bij hebben dit in de doofpot te stoppen bij sterke aanwijzingen dat het hier om terreuraanslag zou gaan.

  Like

 4. H.J.Keizer // augustus 19, 2018 om 10:53 //

  Bekijk dit filmpje maar eens:

  Like

 5. De pilaarstructuur is ingestort nadat het wegdek al weg was, er zijn twee flitsen te zien juist voor de pilaarstructuur instort , als je de video en de foto’s gaat bekijken dan zien je aanzienlijke schade aan de onderkant van de pilaarstructuur ,vreemd op zijn minst.
  De structuur had moeten blijven staan.Het is een dubieus geval ,maar de brug is waar iedereen naar kijkt , kijk eens naar de rend gebeurtenissen ,bijzonderlijk ervoor.
  De regering in Italië is een angstaanjagend gegeven voor de Eurofielen , De alt media is onder druk aan het komen ,velen zijn al weggecensureerd, Turkije staat net als de brug op instorten ,ook de Europese bankiers lopen met hun billen samengeknepen, is deze gebeurtenis een deel van een grotere puzzel ,nog vroeg om conclusies te trekken ,één ding is zeker ,het hoofd van de groep van de onderhoudswerkzaamheden heeft verklaard tot op het bot te gaan wat de oorzaak en de verantwoordelijken betreft in volledige samenwerking met de justitie.
  Er wordt veel gezegd ,maar nog meer wordt verzwegen wordt vervolgt……

  Like

 6. Von Puffelen // augustus 20, 2018 om 20:06 //

  Gladio 2.0, de italianen dreigen te ver uit de pas te gaan lopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s