Nieuw

I’m Back – Farage keert terug naar de frontlinie om de Brexit-uitverkoop van het establishment te bestrijden

Foto: Nigel Farage. Bron: Wikimedia Commens. Auteur: Gage Skidmore.

Nigel Farage heeft aangekondigd dat hij terugkeert naar de frontliniepolitiek met een campagne om de “laffe” Brexit-plannen van Theresa May te verijdelen

De eurosceptische pionier zei dat hij met de actiegroep Leave Means Leave door het Verenigd Koninkrijk  gaat reizen om de “frauduleuze” terugtrekking uit de EU plannen van de premier te bestrijden, die door critici zijn bestempeld als BRINO, of “Brexit in Name Only”.

Farage schreef in de Daily Telegraph dat “tal van mensen” hem op straat hadden tegengehouden om te vragen wanneer hij zou “terugkeren” naar de politiek om voor Brexit te vechten.

“Nu hebt u uw antwoord: Ik ben terug”, en zei dat hij “weer op weg is” als onderdeel van een bus-tournee met publieke evenementen om “onze democratie te herstellen” tegen een klimaat waarin het publiek is onderworpen aan een “dagelijkse stroom van negatieve mediaverhalen” over de Brexit in een poging om “ons tot onderwerping te brengen”.

“Het staat nu buiten kijf dat de politieke klasse in Westminster en veel van hun mediabondgenoten de uitslag van het EU-referendum niet accepteren”, schreef Farage.

“Het is mij duidelijk dat deze antidemocraten het resultaat zullen dwarsbomen, tenzij ze worden uitgedaagd. Nou, ik heb genoeg van hun leugens, bedrog en verraad. De tijd is gekomen om hen een les te leren – één die ze nooit zullen vergeten”, waarschuwde hij.

Het Parlementslid beschreef de blauwdruk van Theresa May Chequers voor Brexit als “niets meer dan een laffe uitverkoop”, merkte op dat de voorstellen Groot-Brittannië aan Brussel geketend zouden houden met betrekking tot regelgeving, visrechten, grenscontroles en het voor het land vrijwel onmogelijk zouden maken om internationale vrijhandelsovereenkomsten te sluiten.

“Met dit alles in het achterhoofd, is nu de tijd voor actie,” zei hij, toevoegend: “We hebben leiderschap nodig. We hebben in het hele land een campagne nodig die de kiezers weer aantrekt en hun vertrouwen in Brexit herstelt. We hebben waarheid en eerlijkheid nodig”.

De aankondiging van de voormalige leider van de UKIP komt omdat de superzachte Brexit-plannen van mei, die bij het Britse publiek overweldigend impopulair zijn, door deskundigen als onwerkbaar en politiek onhoudbaar werden afgedaan.

Een analyse van de Europese Commissie, waar de Britse regering naar verluidt met succes voor heeft gelobbyd om geheim te houden, kwam tot dezelfde conclusie, volgens verslagen van de Telegraph eerder deze week.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s