Nieuw

Harald Doornbos is een walgelijke dhimmi

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Harald Doornbos is een walgelijke dhimmi

 1. Frans Wouterse // augustus 19, 2018 om 17:09 //

  Het beste zou zijn inplaats van deze Wilders demonstratie, het leeuwendeel van de moslims het land uit.

  Liked by 1 persoon

 2. Die Doornbos is een Moslim idioot,in 40-45 noemden ze dat NSBer

  Liked by 2 people

 3. paulzwueste // augustus 19, 2018 om 17:59 //

  Ja die Doornbos moet nodig terug naar Afghanistan.
  Maar, hij is z’n tijd wel vooruit…!

  Liked by 1 persoon

 4. Who the fuck is @HaroldDoorbos. Wilde deze beste man attenderen op de bezuinigingen in de zorg die men blijft uitvoeren. Of dat geen vorm van fascisme / nazisme is. Of hij de geschiedenis kent, dat de socialisten hun medewerking aan verleende. Wilders demostratie’s zijn oefeningen. Anti Wilders demonstranten zullen (mocht het Islam neofascisme de macht grijpen) voor deze fascisten kruipen. Het NL volk verraden!

  Liked by 2 people

 5. Ik snap zijn uitspraken wel, als er een blanke in een zandnegerland een koran schopt dan vliegen er overal kerken in de brand en worden blanken aangevallen, omdat ze blank zijn. Dat is het denkniveau van de meeste moslims, en dus is er weinig fantasie nodig om de gevolgen te zien voor de blanke EN Nederlanders die in moslim landen rondhuppelen, die worden fysiek als uitlaatklep voor de moslim frustraties gebruikt zoals wij internet gebruiken….

  Door de Wilders cartoon wedstrijd worden dus landgenoten de dupe, omdat ze in achterlijke gebieden met achterlijke figuren rondhuppelen, lopen of wat dan ook.Voor die mensen, waaronder Harald, is er dus een hoop stront aan de knikker als in de tweede kamer cartoons hangen. Dat is hun kant van het gebeuren.

  Aan de andere kant, wat wij doen is onze zaak. Dat hun imbiciliteit ons met geweld HUN wil aan het opleggen is, dat is een aangelegenheid die bij vele diersoorten die in groepen leven als norm geldt.
  Het komt erop neer dat WIJ ons moeten aanpassen…..aan de veranderende machts en moraalpolitiek, en dat kan door te buigen of door meergeweld op tafel te leggen dan de imbicielen uit zandbakanie kunnen bedenken.

  Aanpassen is overleven, dus gooi alle aangeleerde fatsoens en ethische normen maar aan de kant, onze nieuwe buren zijn zich er niet eens bewust van, die hebben hun mens zijn en het hebben van een eigen geest en mening al generaties geleden opgegeven.

  Nu moet u iets opgeven, kiest u maar wat dat is, en kies of het is op hun voorwaarden of op de uwe…

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // augustus 19, 2018 om 22:45 //

  Harald is bang dat hij zijn baantje in moslimgebed niet meer kan uitoefenen.

  Nou Harold, dan zoek je ander werk, in een niet mohammedaanse regio waar mensen wonen, en geen moslims.

  Like

 7. polderboy // augustus 19, 2018 om 23:24 //

  Trouwens, daar geilen die moskeegangers wel op:
  Saudi Arabië koppen snelt vrouw die kritiek heeft op het Saudische regime, na haar 3 jaar in de kerkers geflikkerd te hebben:

  Tja, die moslims respect geven is als de ballen van Joseph Mengele leegzuigen.

  Bij GroenLinks houden die islamofielen er wel van.
  Vies hoor: en te ziek voor woorden, die SM sletjes.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // augustus 19, 2018 om 23:42 //

  Nou Duchesne ik denk dat je Doornbos onderschat, hij signaleert niet zozeer de Arabische weerzin en waarschuwt niet. Hij dreigt en bedreigt !
  Hij bedoeld niet te zeggen “jongens pas toch op” als meer “kijk maar uit want we weten je te vinden”.
  Dat lijkt een nuanceverschil maar dat is het niet.

  Liked by 1 persoon

 9. Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Waar ik ook moedeloos van word; door de tegenstanders van bijvoorbeeld het burka verbod wordt gezegd het zijn er maar een paar dus waarom een verbod, nu wordt gezegd het zijn er zo veel dus kap ermee. M.a.w. hoe je het draait of keert moslims moeten hun zin krijgen, de ene keer omdat ze met weinig zijn en de andere keer omdat ze met veel zijn.

  Wat me ook mateloos irriteert is dat moslims als groep nooit als dader gezien kunnen/mogen worden maar als groep wel altijd als slachtoffer neergezet worden. Terwijl nota bene binnen de 1 miljard+ groep die Harald als argument aanvoert moslims elkaar al 1400 jaar naar het leven staan.

  Wat een ongelofelijke zak hooi.

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s