Nieuw

Genitalia as Social Constructs

During a recent gay pride parade in Philly, a transgender woman was arrested for attempting to burn a Blue Lives Matter flag. The charges against ReeAnna Segin were arson, causing/risking a catastrophe and other misdemeanors. After Segin was released, however, her case smoldered on, for he/she claimed that his/her human rights and dignity were violated since he/she was locked up for four hours with male inmates, that is, with other humans cursed or gifted with a penis.

Having a dick, though, no longer means that one is male in the Disunited States of Whatever. Segin’s beef was amplified by all the Philly news outlets. In front of television crews, Segin demanded that cops be banned at future Pride Parades, “We can protect ourselves from police and violent organizations on our own. We need to create a world where our trans family is safe.”

The Unz Review >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9575 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Genitalia as Social Constructs

  1. templars2017 // augustus 19, 2018 om 22:12 //

    De gekte voorbij ,dit is echte waanzin ,die soort is echt noch mossel noch vis …….

    Like

  2. Oh, lay-out verneukt. Nah ja, je moet eigenlijk toch doorklikken 😉

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s